Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Go back 3.21 Deluxe

Deli333

Öne çıkan mesajlar

mantık olarak baktıgınız Ghost gibi denilebilcek bir program . Ama Roxıo cıkardıgı en son sürümü ile cafe ve evlerde hatta tum bılgısayarlarda kullanılabılecek cok güzel bir sürüm cıkarttı.

Program zaman makınası gibi bir şey. Mesela elektrik kesildi .Acılınca birden windows koruma hatası denen aptalca olayla karşılaştınız doğal olarak çöktü :) Acılışta boot menuden hemen sonra karşınıza cıkan Go back menüsü ile bilgisayarınızı en fazla 5 saat önceki save e geri alırsınız ( en fazla 5 dakika içinde) ve bılgılerınız kaybolmamış olur.
Bu programın son sürümü cafelerde cok işe yarıyor. En büyük özelliği Auto-Revert yani otomatik geri alma. Programı kurduktan sonra enable edıyoruz go back i . Ve belli sürelerle hiç hissettirmeden saveler alıyor ve hard disk te cok az yer kaplıyor. Kafeler ıcın önemli olan kısmı,

Auto-Revert ı Enable ettıkten sonra Optıons kısmından Auto Revertın zamanlarını secıyorsunuz. Mesela pazartesı gunleri sabah 10 da İlk save e ( Sizin istedıgınız temiz makınaya) geri dönüyor. Yada istersenız Her reset atıldıgında 3 saniye içinde otomatık sıfırlıyor makinayı.Buna password de koyabılıyorsunuz. Ben bızım cafede yaptım cok işime yarıyor onun için sizede faydalı olabılır dedim.
Kazaa dan indirebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...