Head Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 yagmur ve ben yalnızız o catısına dustugu evlerde buluyor kendisini ben de ask sandıgım kisilerde. o her dem ıslak, hissiz gibi saf ve temiz bir damla su. ben gozyası diye akıtıyorum ondan binlercesini gercek olmayan birinin ardından. pembe yanaklarımı tuzlandırıyor. yagmurda arınıyorum ben belki o da bende. benim tenimde yalnızlıgını yitiriyor, beyazlıgımda seffaflasıyor. ve sen bizim yalnızlıgmızı sona erdirebilirsin, bendeki yagmuru icebilirsin ama yalnızız biz yagmur ve ben o catılarda, ben odamda. dinliyorum onun sarkısını ve kavusacagımız anı bekliyorum tıpkı onun gibi. yagmur yagmaya devam ediyor, sanki catılardan cok toprak cekiyor onu toprak ile birlikte camurdur bir yagmur damlası. tıpkı sen ile ben gibi yagmur da yıkanarak gecer mi bu renk acaba? yoksa yalnız biz mi dogurabiliriz saflıgı, guveni sen ve ben. ama ben yagmurlayım, seninle olamam, ben onunla arınıyorum. o beni bekliyor, peki ya sen bekliyor musun beni? o durmaksızın yagıyor, sen yagabilecek misin yorulmadan? seffaflasabilecek misin tenimde onun gibi yoksa beni kendi bulanık rengine mi buluyacaksın camur gibi, izin ver yıkayayım seni yagmurla sen de berrak ol bizler gibi o zaman dokun bana yagmur gibi... -ozz-[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Yağmur gözlerinde görüyorum sevda hasretini, Fakat gözlerini ıslatan kara yağmur engelliyor hisslerini.. Yakaladım bir damlasını saklıyorum yüreğimde, Hani olur ya bir gün ona bakıp beraber gülleriz bu zor günlerine... Onu besliyorum, sıkıca sarılıyorum tüm içtenliğimle, Sevgimle besleyip onu tekrar saflaştırabileyim diye... Çabalıyorum, yorulmadan onu kaybetmeyelim diye... Buharlaşıp yok olmamalı,O senden bana hediye... 02.12.2003 ...Diablesse...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Yagmur susturuyor Yagmur kan kusturuyor Halsiz düşen bedenime Yerdeki çamurlar işbirlikçi misali Çırpınıyor yutmak için Yağmur susturuyor beni Yağmur kandırıyor tekrar tekrar Sabah bir umut olacağını fısıldar şekilde Savrulur halde bedenim bir çamurda Bir yalan olmuş damlalarda.... Neyse benimkisi böyle aklıma geldi işte... Aslında eklemek şiirine haksızlık olur ya tutamadım kendimi kusura bakma... Güzel yazmışsın[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Sen yağmurlu günlere yakışırsın Yollar çeker uzak dağlar çeker uzak evler Islanan yapraklar gibi yüzün ışır Işırsa beni unutma Alır yürür sıcak mavisi gökyüzünün Kuşlar döner uzun yağmurlardan sonra birgün bi de kimin olduğunu hatırlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 güzel tema... hep sevmişimdir yağmuru ağlarken hiç yalnız bırakmaz beni... [Bu mesaj BlueStar tarafından 11 December 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar