Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bir ara kampüs e gidip cd sini alirim yollarım sana.. Unutma aşk ihtiras yada kin duyanlar güzel yazar ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home *************************** "The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his . - General George Patton Savaşın Amacı Ülkeniz İçin Ölmek Değil , Diğer ... Çocuklarını Kendi Ülkeleri İçin Öldürmektir..." ................................................. §Bounty Hunter§
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Git.. Ama Kal bunu dün besiktasta.... tek basıma icerken, donarak yazdım... [Bu mesaj BlueStar tarafından 07 December 2003 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Okai, bekliyorum.. heh.. dogru demişsin.. bir duygu yükü var üstümde, hiç kalkmıycakmış gibi geliyor bazen, korkuyorum...
Öne çıkan mesajlar