Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bir ara kampüs e gidip cd sini alirim yollarım sana.. Unutma aşk ihtiras yada kin duyanlar güzel yazar ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home *************************** "The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his . - General George Patton Savaşın Amacı Ülkeniz İçin Ölmek Değil , Diğer ... Çocuklarını Kendi Ülkeleri İçin Öldürmektir..." ................................................. §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Git.. Ama Kal bunu dün besiktasta.... tek basıma icerken, donarak yazdım... [Bu mesaj BlueStar tarafından 07 December 2003 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Okai, bekliyorum.. heh.. dogru demişsin.. bir duygu yükü var üstümde, hiç kalkmıycakmış gibi geliyor bazen, korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Acı verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar