Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıbrıs güzelyurt

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Bugun bir radyoda dinledim uzun süredir Kıbrıs haberleriylen ilgilenmiyordum çünkü arka arkaya okadar çok verdilerki baymıştım açıkcası neyse konumuza geri dönelim bilindiği gibi Kıbrıs seçimleri yaklaşıyor ve artık Kıbrıs seçimleri yeni bir boyut kazandı biri Denktaş tarafı bir diğeride Annan tarafı (umarım dogur yazmışımdır) benim konum ise dolaylı olarak bu konu Annan tarafını tutan taraf kazanırsa Annanın istediği anlaşmaya imza atacak en azından öyle diyorlar bu plan içersinde Güzelyurtun Rum tarafına verileceği yazıyor işte asıl konu acmamın sebebi bu burdaki insanların bazıları haklı olarak buna karşı çıktığı gibi karşı cıkmayanlarda var bir çoğunu dinledikçe ordan oraya göçebe hayatı yaşamanın nasıl bir duygu oldugunu azda olsa anladım.
Bir adamın söylediği ben 40yıldır burda calısıyorum adam 0dan başlamış bu işe orda portakal yetiştiriyor kendi 3 çoçugunada ev yapmıs orda bunların hepsini 0 dan basardım ben yaptım ben oturacam diyor bir bakıyorsunuz adam haklı eger suclu aranacaksa onu orda baştan beri oturtanlarda
Diğer bir adam ise amelelik yaptım gençliğimde ozamandan beri 3kere ordan oraya gitmek zorunda kaldım ve hayata her seferinde 0 dan basladım şuan çok mutluyum ama eger bizim çıkmamız sayesinde Türkiye ve KKTC sorunları hallolacaksa biz cıkalım diyor her 2sinin refahı için bu gerekiyorsa olur diyor.
Benim size soracagım ise biz nekadarki şuan onların düşündüğü gibi düşünemesekte onları kendi yerinize koyduğunuzda hangi tarafta dururdunuz
TC nin refahı gelişmesi için ayrılırmıydınız yoksa kaç yıldır burdayım kimse beni çıkartamazmı derdiniz.
Bana açıkcası 2düşüncede oldukça mantıklı geliyor.

P.S:Ricam konuyu siyasete kaydırmayalım[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

bosaltma durumunda buyuk ihtimalle iki taraftan da gocmen durumuna girecek olanlara ab nin fonlarindan makul paralar odenir. abnin en kucuk mahkeme cezasi dahi 20 bin eurodan basliyor uluslararasi olaylarda.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...