Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cd writer

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Lg cd writer ım vardı. alındıktan 9 ay sonra bozuldu. Mekanik sorunu vardı sanırım maksimum hız hariç onun alt seviyelerinde yazılabiliyordu. Normal cd okuması düzgündü ama cd yazarken maksimum hıza çıkamıyordum ve bazende cd yakıyordu.Firmware update yaptım sorun geçmiş gibi gözüktü. Fakat 1 2 gün sonra yine aynı mekanik sesler gelmeye başladı ve sonra yazıcıyı kaybettim ve 12. ayını doldurmuş olduğu için garanti kapsamı dışındaydı. Bende yeni ASUS 52x24x52 almaya karar verdim . CD yazıcıyı taktım 2 3 hafta aynı sorunla karşılaştım hemen hemen benzer sesler geliyordu yazıcıların her 2 sindende.
Firmware update yaptım ama bir işe yaramadı. Eski yazıcımda sadece cd yazamazken (cd okuıyordu) bu yazıcıda ne cd okuyor nede yazıyor cd yi taktıktan sonra tık yok ...

Yazıcı garanti kapsamı içerisinde olduğu için ithalatcı firmaya gönderildi , şu anda inceleniyor . Acaba sorun yazıcıyı taktığım slottamı ? IDE kablosundamı yoksa slot tamı ? yoksa elektrik kablosumu ? ki farklı elektrik kablolarıda denedim .Şimdi yeni yazıcı alırsam veya bu tamirden gelen yazıcıyı tekrar takarsam yine aynı sorunla karşılaşmaktan korkuyorum ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...