Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Lg cd writer ım vardı. alındıktan 9 ay sonra bozuldu. Mekanik sorunu vardı sanırım maksimum hız hariç onun alt seviyelerinde yazılabiliyordu. Normal cd okuması düzgündü ama cd yazarken maksimum hıza çıkamıyordum ve bazende cd yakıyordu.Firmware update yaptım sorun geçmiş gibi gözüktü. Fakat 1 2 gün sonra yine aynı mekanik sesler gelmeye başladı ve sonra yazıcıyı kaybettim ve 12. ayını doldurmuş olduğu için garanti kapsamı dışındaydı. Bende yeni ASUS 52x24x52 almaya karar verdim . CD yazıcıyı taktım 2 3 hafta aynı sorunla karşılaştım hemen hemen benzer sesler geliyordu yazıcıların her 2 sindende. Firmware update yaptım ama bir işe yaramadı. Eski yazıcımda sadece cd yazamazken (cd okuıyordu) bu yazıcıda ne cd okuyor nede yazıyor cd yi taktıktan sonra tık yok ... Yazıcı garanti kapsamı içerisinde olduğu için ithalatcı firmaya gönderildi , şu anda inceleniyor . Acaba sorun yazıcıyı taktığım slottamı ? IDE kablosundamı yoksa slot tamı ? yoksa elektrik kablosumu ? ki farklı elektrik kablolarıda denedim .Şimdi yeni yazıcı alırsam veya bu tamirden gelen yazıcıyı tekrar takarsam yine aynı sorunla karşılaşmaktan korkuyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 IDE kablosunda olabilir tabi. Anakarta takılan yeri kontrol et. Elektrikten olabilir. Kasayı kontrol kalemi ile kontrol et.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 hem sen neden icq da değilsin be ben halka yazdım bu mesajı icq dan cevap vermion buralara yazıp kaçıon dimi YOK ÖYLE YAĞMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar