Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Yardım Ekran Kartı

Ringwraith55

Öne çıkan mesajlar

Valla benim ekran kartı asus.. anakart ile uyumlu oluyor şirin oluyor.. yenge de asus.. Bu arada benimkinin kutusunda tom's hardware's choice fln yaziyor sağlam bişey olsa gerek.. 128mb..

tokatlar valla.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar alıyorum ekran kartı da bi karar verememissiniz ... topiclerden birinde de kocaman bi grafik vardı ekran kartlarının performansları ile ilgili... onu bulamadım bi turlu herneyse ti4200 fiyatı ne kadar? fx5200 her cebe uygun :D yada radeon9200 pro da olabilir ikisini nerde karsılastırabilirim?[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dygrogrand, 08 December 2003 18:56 tarihinde demiş ki:
peki 9600 'lerin normalleri(128) ne kadar? çoğu sitede pro ve se 'ler yazıo sadece.. ayrıca bir allahın kulu da "AGP" yi açıklamadı bana...[hline]Lucky's Gallery

AGP ekran kartlarının takıldığı anakarttaki yuvası ... öyle yazılamya değecek bi' özellik değil yani .. Ayrıva PCI ı kullanan ekran kartları da var(dı). tarihe karıştılar ...[hline]Novice Civil Engineer
Sosyal ağlarda paylaş

Fx 5200 her halükarda bahsi geçilen kartlardan dandik :D
ti 4200 8x ve ti 4800 8x directx 8 ve öncesinde uçuo adeta. FX 5600'ü bile geçiolar.

Ama konu directx 9'a gelince tabi 5600 4200ü geçio hemen ve ti 4800 ile yarışıo :D

5900 ultra ile radeon 9800 pro zaten uçup gitmişler bu diyardan :D

Ti 4200 140 dolar+kdv
fx 5600 160 dolar+kdv

5700 gelicek diolar. Onun gene tomshardware.com.tr'de bir testi vardı 5600'den ii kart. Fazla fiyat farkı yoksa alınır :D[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

performans testi için aşağıdaki linke bakın;

http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/vga_chart-ekim_2003-1

şemadaki kırmızı çubukları dikkate alın. bide burdaki ti4200 puanı test sistemine göre düşük. daha iyi sürücülerle daha iyi puanlar alınabiliyor. (amd2800 ve ti4200 ile 12638 paun alıyorum)

ti4200 alacak olan yada kullanan arkadaşlara aşağıdaki linkten işletim sistemlerine uygun olan nvidia omega 4345 sürücülerini kullanmalarını tavisye ederim

http://www.driverheaven.net/downloads/index4.htm

[Bu mesaj Castigater tarafından 10 December 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 07 December 2003 16:23 tarihinde demiş ki:
Ya ondan diil bizde biliyoruz gidip ati radeon 9800pro almayı ama bütçe....[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!

Harbiden ya :( Bende aylardır p4. 2.2 işlemci alıcam :) ohoho ben alana kadar ... Parasızlık yokmu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...