Natural Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 indirdiğim mp3 leri discman de dinlemek istiyorum da discman mp3 çalmio.mp3 ler nasıl dönüşür audio'ya?nero kullaniorum. discman .wma dosyalarını okuoyo.bu wma audio ile aynı şeymidir?dünya çizgimidir?bi el atın...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 normal cdler .cda formatında oluyo nero'dan audio cd'yi seçip mp3leri (veya işte wma ya da herneyse) çıkan yere doldurursan nero otomatik olaram .cda'ya çeviriyo. veriyo sana discmaninin okuyacağı şekilde cdyi ha ama tabi gerçek cd kalitesine pek yaklaşamıyo. ayrı mesele[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 çok teşek[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ikinci bir alternatif de dosyalari .Wav haline getirmek .. bu sayede (kullandiğin programa bağli olarak ) kaliteyi yüksek tutabilirsin (kendi adima 320lik mp3 indirip 44khz de wav dosyasi yapiorum)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 emin değilim ama musicmatch jukebox istediğini yapar sanırım.[hline]Dikkat! Türk Mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: hired_gun, 07 December 2003 14:52 tarihinde demiş ki: ikinci bir alternatif de dosyalari .Wav haline getirmek .. bu sayede (kullandiğin programa bağli olarak ) kaliteyi yüksek tutabilirsin (kendi adima 320lik mp3 indirip 44khz de wav dosyasi yapiorum)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 nasıl waw haline getire bilirim ki?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Abi çeşitli Pc dergileri her ay ortalama veriyo MP3 Converter programı.İstersen onlardan bi baq derim...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 hired gun o teknik bilgisayardaki küçük bi resmi printleyip büyük scanlemek gibi olmuş. :) kalitede değişme olmaz öle[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar