horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 -Masterwork veya magical falchion var mı? -Cloak of charisma, amulet of wisdom felan niye yapılmıyo craft wondrous itemsda... -craft magic arms and armor olayında keen yapmak için ne lazım? keen edge büyüsü mü? öleyse niye prerequisite olarak yazmıyo bunu bezemenk oyun..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 level lazım level... bu arada bişeylerin MW'ünü bulamazsan +1likleri falan değiştirebiliyosun. kiliseden satın alınan holy mace mesela flaming neyin yapılabiliyo. [hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 05 December 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 abi ben oyunu anlamadım paso level atlayıp duıruom :D[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 grudge'ım level diyosun da nası bişi o nedir... bak hepicini yapıyom frost mighty cleaving zöt züt lakin keen veremiyom. bi de greater magic weapon ile +2 yapılmış falchion var ona veremiyom hiç bi büyü.. o şekilde olmuyo galiba hm? kendinden olcak yani. ayrıca o holy mace enteresan bi şekilde oluyo da enteresan bi şekilde olmayan magic itemlar da var. kafa atıcam bu oyuna ben..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 keen edge büyün vardır heralde wizardda?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 var evek. ayrıca keen edge ile improved critical stack olmuo! 3.5ta mı oldu bu bokyiyen... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 10 December 2003 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 stack oluyo da misal scimitar var sende imp. crit ve keen edge yapıyosun 18-3-3=12-20 ye crit olması lazım onun dışında zaten critlerle ilgli bi özelliği varsa silahın keen edge yapamazsın...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 olmuyo işte. yav ne buglı oyun yapmışlar. bi an kendimi pool of radiance oynuo gibi hissettim. neyse ne.. dört kere bitti yeter gayrı. bişi daadiyim elemental evil senaryosu bile evil olarak keyifli oynanmıyosa koyiim ben bilgisayarda frp oynamaya..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar