Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elemental evil item sorunsalları

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

level lazım level...

bu arada bişeylerin MW'ünü bulamazsan +1likleri falan değiştirebiliyosun. kiliseden satın alınan holy mace mesela flaming neyin yapılabiliyo.
[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 05 December 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

grudge'ım level diyosun da nası bişi o nedir... bak hepicini yapıyom frost mighty cleaving zöt züt lakin keen veremiyom.

bi de greater magic weapon ile +2 yapılmış falchion var ona veremiyom hiç bi büyü.. o şekilde olmuyo galiba hm? kendinden olcak yani. ayrıca o holy mace enteresan bi şekilde oluyo da enteresan bi şekilde olmayan magic itemlar da var. kafa atıcam bu oyuna ben..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Sosyal ağlarda paylaş

stack oluyo da
misal scimitar var sende
imp. crit ve keen edge yapıyosun
18-3-3=12-20 ye crit olması lazım
onun dışında zaten critlerle ilgli bi özelliği varsa silahın keen edge yapamazsın...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

olmuyo işte. yav ne buglı oyun yapmışlar. bi an kendimi pool of radiance oynuo gibi hissettim. neyse ne.. dört kere bitti yeter gayrı. bişi daadiyim elemental evil senaryosu bile evil olarak keyifli oynanmıyosa koyiim ben bilgisayarda frp oynamaya..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki:
dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...