uLrich Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 İnsanlar toplum içinde konuştuğunda kendilerini dengeli biri olduğuna ısrar eder ancak konu sevdikleri ve aşkı olduğunda herşey değişiyor.Kendinize bir sorun eğer gerçek kişiyi bulduğunuzda onun için ölmeyi yada öldürmeyi göze alırmıydınız.Ben cevap vereyim şahsen bu insanın o an içindeki hayvansal güdülerine bağlı ama zor bi durum. Bunu bir şiirle bitirmek istiyorum. Aşk zehirli sarmaşık Her geçen gün bedenimi sarmakta Aşk için kimimiz yanmakta kimimiz yakmaktayız Aşk ki bir yalan tıpkı gördüğümüz rüyadan farksız.... sevgi ve esenlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Cidden dengeli bi insanım (nispeten) ve bu ikisinide şu ana kadar yapmadım. Yapacağımı da sanmıyorum.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ama denge de nereye kadar? Arkadaşım ya da aile bireyim için ikisinide yapabilirim...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 sanırım ikisinide yapmam bana kız mı yok olm :PpP :)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Hiç bir zaman büyük konushmamak gerekir bence... Öyle bir gün gelirki siz de ne yaptığınızı bilemez hale gelebilirsiniz...[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 09 December 2003 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Aşk için ölmem ama öldürebilirim. "aşk için ölmeli aşk ozaman aşk!" diyoya o yalan.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... [Bu mesaj Fistan tarafından 09 December 2003 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 yok be abi aşk için öldürmek ?... harbi yaparmısın fistan yaww ?[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 yaparsam temiz yaparım. mesela sevgilim şu adam yaşadıkça ben seninle birlikte olamam desin öldürürüm.yada öldürmeye çalışırım.tabii kim haklı onada bakmak lazım.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Bedenen ölmesem bile ruhum ölebilir bilemiyorum.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 eywallah fistan ne diyeyim o zaman sana kolay gelsin benim hiç umurumda olmazdı sevgilim şu adam oldukça sana varamam derse eee napalım o zaman derim yollarım abi hatunu :) öldürmem abi[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 o kadar çok kez öldürdüm ki... bütün cesetlerin tortuları üst üste yüreğimde öyle ki altta ne vardı ben bile unuttum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Öldürmem, onun yerine bol bol şiir yazı falan yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar