sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 arkadaslar tam 5 gundur baglantım yok erenkoy bolgesinde ki teknik problem yuzunden baglanamıyorum, bu totoslar isi halledince ranıza donucem insallah, yoklugumu hıssettırmeyın bol bol rebel kesın.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: sadATS2, 10 December 2003 11:07 tarihinde demiş ki: arkadaslar tam 5 gundur baglantım yok erenkoy bolgesinde ki teknik problem yuzunden baglanamıyorum, bu totoslar isi halledince ranıza donucem insallah, yoklugumu hıssettırmeyın bol bol rebel kesın.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Beklioz abi seni ayıp ettin, bol bol rebel kesioz zaten başka yaptığımız bişi yok...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 anlasilan sen hala holo bulumadın galıba, dayan gelıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 baglanti olsa bile sinirden oynamayamazsin oyunu bazi saatlerde 8000 pinglere filan cikiyorum ... hadi gel artik ozlettin kendini .)[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Or-ema in Kettemoor Galaxy Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: sadATS2, 10 December 2003 12:36 tarihinde demiş ki: anlasilan sen hala holo bulumadın galıba, dayan gelıyom ben yok abi ne bulması marshall gördükçe kusasım gelio artık alıştım da gözlerim kapalı oynuyorum oyunu... Ama o zaman da seslerini duyuyorum pek bişi farketmio...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar