Escobar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 500k veriyorum.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lott_Ifock Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Master kebapçı haaaa :) Ulen sana ilk dh17 pistolünü verdiğim zamanı hatırlarım hehe :) Bende olacaktı bir parça ama ne olduğunu hatırlamıyorum acc açılsın tellerim seni :)[hline]Lott "Flame" Ifock Force.. Yes I've lost my faith in you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 gecen hafta beyaznoc vanthoi ogoed ve gie ve ben birlikte bi tane patlatip vanthoi ye hediye ettik evlenecegi hatuna hediye edicekti aha para verme su baglantı duzelsın senın ıcınde patlatırız bı tane[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Bu akşam Yavin'e gelmek isteyen var mı? Birden esti, holo için rebel kesmekten içime fenalık geldi, humanoid NPC görmek istemiorum... Yavin'de imperial temple ya da woomalander temple ya da kliknik temple a gidebiliriz... Gelmek isteyen arkadaşlar oyunda tell ya da mail atsın. Ha bu arada loot olacağını pek sanmıyorum yani zevk için gidicez, trophy hesabı... :-P[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ah ah su lanet olası arıza bı halledılse butun magaralara gıdecem de hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 tamam devvo ben bugün oradayım biraz takılırız xp kasarım bende ama seenone ile gelicem olmem inşallah bir de para veriyo mu oradaki missionlar??[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Maalesef para vermio abi, afrikaya trophye gidip aslan kesen zenginler para mı alio abi, adamlarda para var zaten... :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar