Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightsister Bicepi Olan Varmi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Master kebapçı haaaa :)

Ulen sana ilk dh17 pistolünü verdiğim zamanı hatırlarım hehe :)

Bende olacaktı bir parça ama ne olduğunu hatırlamıyorum acc açılsın tellerim seni :)[hline]Lott "Flame" Ifock
Force.. Yes I've lost my faith in you.

Mesaj tarihi:
gecen hafta beyaznoc vanthoi ogoed ve gie ve ben birlikte bi tane patlatip vanthoi ye hediye ettik evlenecegi hatuna hediye edicekti aha para verme su baglantı duzelsın senın ıcınde patlatırız bı tane[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Mesaj tarihi:
Bu akşam Yavin'e gelmek isteyen var mı? Birden esti, holo için rebel kesmekten içime fenalık geldi, humanoid NPC görmek istemiorum... Yavin'de imperial temple ya da woomalander temple ya da kliknik temple a gidebiliriz... Gelmek isteyen arkadaşlar oyunda tell ya da mail atsın. Ha bu arada loot olacağını pek sanmıyorum yani zevk için gidicez, trophy hesabı... :-P[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Mesaj tarihi:
tamam devvo ben bugün oradayım biraz takılırız xp kasarım bende ama seenone ile gelicem olmem inşallah bir de para veriyo mu oradaki missionlar??[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse
Mesaj tarihi:
Maalesef para vermio abi, afrikaya trophye gidip aslan kesen zenginler para mı alio abi, adamlarda para var zaten... :-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
  • Yeni Oluştur...