Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

php sitesinin yavaş açılması ???


blademaster

Öne çıkan mesajlar

biz şindi arkadaşlarla bi site yaptık ama site çok yavaş açılıyo çok detaylı bişiyler yok büyüük dosyalar resimler falan bütün database 20 mb ama site yavaş açılıyo bunun nedeni host mudur yoksa scriptimizden mi kaynaklanıyo[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin girişi öğle çok yavaş açılıyo ki bnde baya hılzı açılıyo dierlerine göre ama host'un bazaı siteleri var başka onnar çat die açılıyo[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer veritabanı olarak başka bir sunucu kullanılıyorsa ve veritabanına uzaktan bağlanıyorsanız ve hosting şirketi veritabını local networkü dışında bir yerde tutuyorsa, evet bu tür problemler olması doğal.

( PHP ile veritabanına localhost ile bağlanmanız, illa veritabanının localhost ta olduğunu göstermez. )[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...