Lott_Ifock Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 İkibuçuk aylık uzuuuun bir aradan ve ingilizce hazırlık olayını yarım döneme garantileme gibi iğrenç bir olayın sonunda ailenizin çikin Lott u olarak tekrar karşınızdayım :) Eskilerden kimler kaldı bilmiyorum ama eğer okuyorsanız Darkblade,Muhendis,Pearce,Eaglef,Cicio,Ewreem ve ismini sığdıramayacağım bir sürü kişi ile swgde pek çok eğlenceli zamanlar geçirdik. Umarım hala varsınızdır ve hala eskisi kadar eğlencelidir. :) Çok yakın zamanda görüşmek dileğiyle.[hline]Lott "Flame" Ifock Force.. Yes I've lost my faith in you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 inşallah sömestır tatilinde geri dönücem :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lott_Ifock Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Vay Naboo'nun dev bothan'ı :)[hline]Lott "Flame" Ifock Force.. Yes I've lost my faith in you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 slm.[hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 tekrar hoşgeldin aramıza lott. Sen beni bilmezsin ama ben seni bilirim :)[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ben varım :-p.Oyuna girince bana bi tell at sana şehir işini felan anlatıyım[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 ehehe benle arnada burada kaldıgımız yerden devam ama bı farkla artık bırnbırımızı kesmıcez, sırt sırta verıp rebel kesecez. hos geldın tekrar.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar