Jester Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ya iki yol var birinde garip bi algoritma var diğerinde 2 tane rancorumsu canavar var canavarlar pataküte girio öldürüo. birisi diğer taraftaki algoritmayı anlatsa da mutlu mesut oyunu oynasam..[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 diger taraftaki algoritma questle alakali degil o bonus gibi bisey orda sadece ek bi artifact var...Sonuc olarak zorunlu olarak o ikisini öldürmen lazim ve gercekten kolay degil...Ben level2soldier/level 10 jedi guardianla girdim oraya ve ona ragmen zorladi baya... Ilk elimdeki strenght dexterity ve constutuiona + veren potion gibi igneleri kullandim sonra knigt speed bastim ve oyunu hemen pause edip mandolarian armor giydim (normalde jedi robela dolasiyorum) AC 35 e cikti sonra gittim daldim Master Flurry kullanip hp düsünce uzaklasip (speed varken onlardan kacmak kolay) hemen advanced medikit kullandim 2 siyle ayni anda dövüsme yani birine vur kac hep öyle yao 2 si birden üstüne gelcek ama hep önden gelene dal ve kac, tabi master flurry in yoksa ne yaparsin bilmiyorum cünkü master flurry + knight speed ile 4 attack yapiyosun ve master duel oldugu icin attack ve defansim ldukca yüksekti o yüzden 4 attackta oturuyodu birini öldürdükten sonra gerisi kolay cok sikisirsan force heal bas tabi levelin yetiyosa :) kolay gelsin zor ama en fazla 2 defa loadlamisimdir... Taris i level 2 bitirip geri kalan bütün levellari jedi vermenin avantaji :D[hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 06 December 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 master flurry var heal var level 8 soldier level 13 jedi guardian (butun yan questleri yaptım hehe) vurkac olmuo ki en fazla 2 flurry dayanıom[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 aaa armor doğru calo nord armor war yanımda..[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 said: Infernal_Reborn, 06 December 2003 19:25 tarihinde demiş ki: master flurry var heal var level 8 soldier level 13 jedi guardian (butun yan questleri yaptım hehe) vurkac olmuo ki en fazla 2 flurry dayanıom[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... level 8 soldier / level 13 jedi guardian ??? = 21 level o nasil oluyo 3 demek istedin herhalde...Dedigim gibi yap 2 kilicla dalma cünkü two wep peanltilari yüzünden iskaliyorsun master olsan bile...Ve o gezegenlerde buldugun crystallerle lightsaberini adam gibi upgrade et...Ve son taviseye o iki yaratigi bitirip questi tamamlayip disari cikarken force resistance force unu kullanabilcek kadar FP n olsun ihtiyacin olcak eger light side point almak istiyosan yani onlari öldürdükten sonra save at oyuna[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 walla 13. yani bilmiorum toplamı mı oluo? toplamıysa lvl 8 soldier lvl 6 jedi guardian ama öyle yazmıo lvl 8 soldier 13 jedi guard yazıo.. bütün gezegenleri dolaştım ama bi korriban kaldı iki saberım da bulduğum en iyi kristaller ve krayt dragon pearl var birinde[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 toplam 20 lvl alınıo oyunda olamaz ben 7 scout / 13 jedi bitirdim zaten toplamda 20 edince lvl in lvl uyp puanı yerine boşluk gelio wlala o oda çok büyük ranchorlara adım adım yakşalscan biri sana saldırınca geri depar atcan ters kçşeye birini rahat alman lazım zaten sonra save+heal dierini dalcan o algoritma da 15 dk da çözülüo ben eğlendim şahsen ama çok zporlarsan sanırım gamestop ta faln bulursun cwp ını[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bir daha kotor topiği açılırsa bombalıcam burayı yeter be kardeşim.. çalışmıyor diye nispet mi ediyorsunuz anlamadım ki :-p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 işte burada dark sideın güçü devreye giriyor ben oralardayken level 8 scout level 12 jedi guardian dım o karşıma gelen yaratıkları üçer üçer alıyordum bilmiyorum siz taktik maktik diyosunuz ama en iyi taktik önce force lightning(40 küsür koyar kendisi) sonra force push(15-20 arası) ondan sonra kılıc kullanma yeteneğine kalmış ki master flurry ile çok kolay hiç zorlanmadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 yan taraftan bi blaster pistol cikio, 25% stun ı var; tek tek cekebiliosun zaten elemanları; bi kere wave attıktan sora gerisi gayet rahat gelio stun sayesinde ama tabi ben wave atabiliodum, en son o gezegene gitmiştim o ayrı[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! [Bu mesaj Dralnu tarafından 07 December 2003 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 mandolorian melee shield, hype simulant, adrenal str, adrenal stamina, adrenal alacrity açıp dalıyosun. ikisiyle aynı anda kapışma. shield düşünce bi daha aç. alırsın çok sorun olmuyo...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hehe, çok kolay geçtim, 20 mi ne load da bi lever vardı onu çektim sağdaki odaya girdim onlar giremedi bende alıma assassin pistol aldım pistolle bombayla öldürdüm :) kimsenin aklına gelmedi mi bu yöntem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 bu arada lvl 8 soldier lvl 6 guardian mışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 konu basligin cok degisik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 öyle ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 kimse pistolla öldürüp ezik jedi oldugunu tastikletmez[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 deamon hakaret etme jk3 e gel kim ezik görelim mix.gen.tr serverında [LS]InfernalReborN olarak bulabilirsin beni :)[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar