Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kotor naga sadow temple ağzıma veriolar?

Jester

Öne çıkan mesajlar

ya iki yol var birinde garip bi algoritma var diğerinde 2 tane rancorumsu canavar var canavarlar pataküte girio öldürüo. birisi diğer taraftaki algoritmayı anlatsa da mutlu mesut oyunu oynasam..[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Sosyal ağlarda paylaş

diger taraftaki algoritma questle alakali degil o bonus gibi bisey orda sadece ek bi artifact var...Sonuc olarak zorunlu olarak o ikisini öldürmen lazim ve gercekten kolay degil...Ben level2soldier/level 10 jedi guardianla girdim oraya ve ona ragmen zorladi baya...

Ilk elimdeki strenght dexterity ve constutuiona + veren potion gibi igneleri kullandim sonra knigt speed bastim ve oyunu hemen pause edip mandolarian armor giydim (normalde jedi robela dolasiyorum) AC 35 e cikti sonra gittim daldim Master Flurry kullanip hp düsünce uzaklasip (speed varken onlardan kacmak kolay) hemen advanced medikit kullandim 2 siyle ayni anda dövüsme yani birine vur kac hep öyle yao 2 si birden üstüne gelcek ama hep önden gelene dal ve kac, tabi master flurry in yoksa ne yaparsin bilmiyorum cünkü master flurry + knight speed ile 4 attack yapiyosun ve master duel oldugu icin attack ve defansim ldukca yüksekti o yüzden 4 attackta oturuyodu birini öldürdükten sonra gerisi kolay cok sikisirsan force heal bas tabi levelin yetiyosa :) kolay gelsin zor ama en fazla 2 defa loadlamisimdir...

Taris i level 2 bitirip geri kalan bütün levellari jedi vermenin avantaji :D[hline]Dont make me more aggressive than devil...

[Bu mesaj Vampire tarafından 06 December 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

master flurry var heal var level 8 soldier level 13 jedi guardian (butun yan questleri yaptım hehe)
vurkac olmuo ki en fazla 2 flurry dayanıom[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 06 December 2003 19:25 tarihinde demiş ki:
master flurry var heal var level 8 soldier level 13 jedi guardian (butun yan questleri yaptım hehe)
vurkac olmuo ki en fazla 2 flurry dayanıom[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı

level 8 soldier / level 13 jedi guardian ??? = 21 level

o nasil oluyo 3 demek istedin herhalde...Dedigim gibi yap 2 kilicla dalma cünkü two wep peanltilari yüzünden iskaliyorsun master olsan bile...Ve o gezegenlerde buldugun crystallerle lightsaberini adam gibi upgrade et...Ve son taviseye o iki yaratigi bitirip questi tamamlayip disari cikarken force resistance force unu kullanabilcek kadar FP n olsun ihtiyacin olcak eger light side point almak istiyosan yani onlari öldürdükten sonra save at oyuna[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

walla 13. yani bilmiorum toplamı mı oluo? toplamıysa lvl 8 soldier lvl 6 jedi guardian ama öyle yazmıo lvl 8 soldier 13 jedi guard yazıo..
bütün gezegenleri dolaştım ama bi korriban kaldı
iki saberım da bulduğum en iyi kristaller ve krayt dragon pearl var birinde[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı
Sosyal ağlarda paylaş

toplam 20 lvl alınıo oyunda olamaz
ben 7 scout / 13 jedi bitirdim zaten toplamda 20 edince lvl in lvl uyp puanı yerine boşluk gelio
wlala o oda çok büyük ranchorlara adım adım yakşalscan biri sana saldırınca geri depar atcan ters kçşeye birini rahat alman lazım zaten sonra save+heal dierini dalcan
o algoritma da 15 dk da çözülüo ben eğlendim şahsen ama çok zporlarsan sanırım gamestop ta faln bulursun cwp ını[hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

işte burada dark sideın güçü devreye giriyor ben oralardayken
level 8 scout level 12 jedi guardian dım o karşıma gelen yaratıkları üçer üçer alıyordum bilmiyorum siz taktik maktik diyosunuz ama en iyi taktik önce force lightning(40 küsür koyar kendisi) sonra force push(15-20 arası) ondan sonra kılıc kullanma yeteneğine kalmış ki master flurry ile çok kolay hiç zorlanmadım ben
Sosyal ağlarda paylaş

yan taraftan bi blaster pistol cikio, 25% stun ı var; tek tek cekebiliosun zaten elemanları; bi kere wave attıktan sora gerisi gayet rahat gelio stun sayesinde ama tabi ben wave atabiliodum, en son o gezegene gitmiştim o ayrı[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !

[Bu mesaj Dralnu tarafından 07 December 2003 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mandolorian melee shield, hype simulant, adrenal str, adrenal stamina, adrenal alacrity açıp dalıyosun. ikisiyle aynı anda kapışma. shield düşünce bi daha aç. alırsın çok sorun olmuyo...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

deamon hakaret etme jk3 e gel kim ezik görelim
mix.gen.tr serverında [LS]InfernalReborN olarak bulabilirsin beni :)[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...