Androner Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 eskiden vardı bende, hem ansalon'u hem taladası gösteren bir harita, hem böylece birbirlerine olan konumlarını da görebiliyorduk. o haritayı aramama rağmen bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 dur bakim vardı bir yerde..bekle bakayım[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 http://nebula.spaceports.com/~krynn/maps2.htm burda var bişiler..fena deil ama tadalas fln yok sanırım[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 taladas var orda, biliyorum orayı ben. bende taladasın ve ansalon'un ayrı ayrı haritaları var. bana birleştirilmiş, yani tüm dünyayı gösteren harita lazım. başka kıtalar da var çünkü[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 ya o da vardı ya..arkadaşın site kaandı..akşam eve gidince sorarım..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 TaladasAnsalon[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 sağol magic, haritalar için. ben taladas'ı ansalondan büyük zannediyordum, değilmiş. bir de icewall'ın güneyinde de bir kıta var. ayrıca sea elflerin büyük bir denizaltı kıtası var (dimernesti değil) birde yer altında bir yerler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar