Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Ayıya benziyor'


Brad

Öne çıkan mesajlar

The Times muhabiri Osman Öcalan'ı bakın nasıl tarif etti:
'Ayıya benziyor'

Gazete, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ı, 'KADEK'in komutanı' olarak tanıttı ve 'ayı görünümlü' bir kişi olarak tarif etti

İngiltere'de yayımlanan The Times gazetesi, PKK olan adını KADEK olarak değiştiren terör örgütünün Türkiye'ye karşı yeniden savaş açma tehdidinde bulunduğunu öne sürdü. Gazete, ''Türk askerinin Kuzey Irak'a girmesi halinde Türkiye'nin her yerinde, kentlerinde, kırsal alanlarında, ekonomik, askeri, bürokratik hedeflerine karşı eylemler düzenleriz'' iddiasında bulunan terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ı, ''KADEK'in komutanı'' olarak tanıttı.

The Times yazarı Antony Loyd, Kandil dağlarındaki kampında konuştuğunu belirttiği terörist Osman Öcalan'ı ''ayı görünümlü'' bir kişi olarak tarif etti.

Loyd, terörist Osman Öcalan'ın İngiltere ve ABD'yi de tehdit ettiğini ve ''Kürt meselesi halledilmedikçe, bu iki ülke Kürtlerle ilgili politikalarına açıklık getirmedikçe, onlara destek vermeyiz'' dediğini bildirdi.

Times, ABD'nin istemesi durumunda da terör örgütü KADEK'in silahlarını bırakmayacağını, bu durumda ABD'ye karşı direneceklerini belirten terörist Öcalan'ın, Türkiye, Irak ve İran'da silahlı militanları bulunduğunu söylediğine dikkati çekti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bu işin arkasını biliorum. İşin içine hayvan koruma derneklerini karıştırmak istiolar. Böylece biz o herife dokunmak isteyince hayvanları koruma dernekleri bas bas bağırcaklar "Ayılara özgürlük!" diye.


İllaki bi sebebi vardır yani hehehehhe.
Hay allahım ne maymun insanlar var dünyada.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MAymun deil ama maymun insan. İlerde bigün maymun ile insanı karıştırırlarsa genetik açıdan (ki insanların maymunlardan geldiğine inananlar için ne kadar komik bir laf olurdu dimi) o zaman korumaya alırız :D

Maymun insan. hehehehe Çok da yanlış bir laf deil dimi. Maymun insan. İnsan maymun. İnsan robot. Robot insan gibin[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...