rainfall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 fence necro bı char kasmayı dusunuyorum. ama hangı skıllerı alacagım konusunda kararsızım yardımcı olursanız sevınırım. [Bu mesaj rainfall tarafından 28 November 2003 17:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 fencing i yüksek olmak üzere taktik,necromancy,spirit speaking.geriye 3 skill kalıyor.anatomy-heal alıp ps lere dayanabilirsin.yada poisoning alabilirsin,parrying alabilirsin,focus da lazım skillerden.ama benim tavsiyem animate dead ın faydalarından yararlanman için necromancy,spirit speak ı fencing le birlikte power scroll laman geriye kalanıda anatomy-heal alman yönünde olur.healing in yeni publish le gelen özellikleri çok iyi.özellikle fencer gibi yüksek dex e sahipler için[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 benim tempim 1 fence ----------120 2 poi -------------100 3 spirit speak -----100 4 necro ----------100 5 heal -----------100 6 anat ----------100 7 focus ---------80[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 peki fenc skillinin yanında parry ve tactick gerekmıyormu.? ve nedeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 o senni tercigin ben lethal koyup seri şekilde vurmayı tercig ettim ama fazla vurmaz bu arada vampiric hep acıktır life leech için[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar