Jeroah Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ben kotor u aldım yükledim çok da güsel çalıştı biraz inceledim falan sonra oyunu kapadım sonra açarım diye açıyorum kotorun özel mouse u çıkıyo siyah ekran üzerine sonra o normal mouse nerde olursa olsun belli bir yere gidiyo ekranda (bu sırada ekran hala siyah) sonra o da kayboluyo öyle kalıo takılmıo bilg. ctrl alt del ile end task yapıyorum kapanıyo işime devam ediyorum ama anlamadığım bir kez çalıştı şimdi niye çalışmıyo ? [Bu mesaj Jeroah tarafından 08 December 2003 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 başka cd al arkadaşından öyle dene..yine calismaz ise sırasıyla -ekran kartı driverlarını degiştir -directx in son sürümünün yüklü olduguna emin ol -sistem gereksinimlerini karşılıyor mu ona bak bunları dene olmassa tekrar düşünürz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar