Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Biliyorum ayaklarımın heveslenişini Duyuyorum kalbimin bu amansız direnişini Kurtuldu kurtulcak diyor parmaklarım Fısıldaşan melekler Bakıyor etrafta Anakaranın tozlu slüeti O yalnız sokaklarda bir hüzün bandosu Ben hayalimin uçurumunda Sallanıyorum bir sarkaç misali İntihar in rahipleri sira durmuş İmamlar dize durmuş bakışıyorlar Yalnız rüzgarların Doğmayan çiçekli tepenin ardında Ellerimde artık isyanı başlattı Biliyorum az biraz sonra Kurtulucak bu aciz parmaklarım Güçsüzlük kan ağlarken ardımda ağlıyıcak Kader Ölümün timsah gözyaşları doldurucak ruhumun koptuğu bedeni Bir uçurumdan savrulurken kork diyen yüreğime inat Tutunucağım senin yalan ellerine Korunucağım senin kucağın sandığım O beyaz mermerde...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home *************************** "The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his . - General George Patton Savaşın Amacı Ülkeniz İçin Ölmek Değil , Diğer ... Çocuklarını Kendi Ülkeleri İçin Öldürmektir..." ................................................. §Bounty Hunter§
Öne çıkan mesajlar