Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladin

s_sinan

Öne çıkan mesajlar

Ben boyle yaptim....
Pier Le Jovilen =]
90 Focus
80 Chavaliry
110 Tactics ( buna sonra 5+ koyucam)
110 Parry (bunada 5+) Toplatm 20+ Bonus
110 Swordmanship (buna da 10+ )
100 Healing
100 Anatomy[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact."

- Homer Simpson
Sosyal ağlarda paylaş

said:
canjovi, 03 December 2003 19:52 tarihinde demiş ki:
Ben boyle yaptim....
Pier Le Jovilen =]
90 Focus
80 Chavaliry
110 Tactics ( buna sonra 5+ koyucam)
110 Parry (bunada 5+) Toplatm 20+ Bonus
110 Swordmanship (buna da 10+ )
100 Healing
100 Anatomy[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact."

- Homer Simpson

niye 90 focus ?
yapmisken 100 yap yada 80 yap
her 20 focus skili 1 mana regen ediyo
her 10 focus skili 1 stamina regen ediyo
Genelde herkes mana regen olayi icin kasiyo o yuzden 90 focus almak mantiksiz...[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilk 100 chavliry yaptim sonra..... yok gerekmiyo okdar dedim 85 indirdim focus da boylece + 15 geldi oda 85 oldu ...... dusundum 85 ch yerni 80 ch olsun hem pek birsey farketmicek dedim focus 90 yaparim dedim en azindan azda olsa hatta mantiksizda olsa daha iyi oldu boyle ama healde koyabilirdim ...... isin kisasi heal kasiyo kardesim lol[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact."

- Homer Simpson

[Bu mesaj canjovi tarafından 06 December 2003 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 07 December 2003 03:47 tarihinde demiş ki:
aslında vardı healing hatta 70 falandı ama kendime heal yaparken süresi o kadar uzun ki. faster casting'li 4 eşyayla anında heal yapıyorum kendime obsu vulni ile. healing kullanışlı gelmedi sıfırladım.[hline]geemee çağırdın bitti reepee

pub 21 ile artik 5-10 saniye arasinda bandage yapiosun.
bu sure dexine gore degisiyo tam formulu bilemicem ama 80 dexde 8 saniye suruyo...[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm. belki yine healing verebilirim o zaman medi yerine ama medi de bayaa işe yarıyor. aktif olarak medi yapmasam bile mana %30-40 oranında hızlı doluyor. tercih meselesi. healing'dan vazgeçtiğim için mana dolma süresi önemli oluyor. ama healing verince zaten gerek kalmıyor mediye çünkü manayı sadece obsu vulni bitiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...