s_sinan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 sw+pladın ler için ideal skılller nelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Ben boyle yaptim.... Pier Le Jovilen =] 90 Focus 80 Chavaliry 110 Tactics ( buna sonra 5+ koyucam) 110 Parry (bunada 5+) Toplatm 20+ Bonus 110 Swordmanship (buna da 10+ ) 100 Healing 100 Anatomy[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 şimdi burada anatmoy ve tactics direk damage'i artırıyor bunları artırmak istiyorum fakat neyi dusurmeliyim onu tam karar veremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Anatomy super cikarmiyo ...[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 hakkatten bu anatomy'nin tam olarak etkisi nedir? ben bıraktım 100'ü geçti 110'a doğru gidiyor ama gereksiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Önce Onurlu ikinci olarakta rp lazım şahsi fikir..[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: canjovi, 03 December 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Ben boyle yaptim.... Pier Le Jovilen =] 90 Focus 80 Chavaliry 110 Tactics ( buna sonra 5+ koyucam) 110 Parry (bunada 5+) Toplatm 20+ Bonus 110 Swordmanship (buna da 10+ ) 100 Healing 100 Anatomy[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson niye 90 focus ? yapmisken 100 yap yada 80 yap her 20 focus skili 1 mana regen ediyo her 10 focus skili 1 stamina regen ediyo Genelde herkes mana regen olayi icin kasiyo o yuzden 90 focus almak mantiksiz...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 ya ilk 100 chavliry yaptim sonra..... yok gerekmiyo okdar dedim 85 indirdim focus da boylece + 15 geldi oda 85 oldu ...... dusundum 85 ch yerni 80 ch olsun hem pek birsey farketmicek dedim focus 90 yaparim dedim en azindan azda olsa hatta mantiksizda olsa daha iyi oldu boyle ama healde koyabilirdim ...... isin kisasi heal kasiyo kardesim lol[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson [Bu mesaj canjovi tarafından 06 December 2003 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 benimkiler de böyle: anatomy 110 chivalry 80 focus 100 meditation 80 parrying 110 swordsmanship 110 tactics 110 günün birinde 120 sw, tacs falan bulursam mediden yerim[hline]reepeeye inanmıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bence ..... heal lazim ama[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 aslında vardı healing hatta 70 falandı ama kendime heal yaparken süresi o kadar uzun ki. faster casting'li 4 eşyayla anında heal yapıyorum kendime obsu vulni ile. healing kullanışlı gelmedi sıfırladım.[hline]geemee çağırdın bitti reepee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Rexar, 07 December 2003 03:47 tarihinde demiş ki: aslında vardı healing hatta 70 falandı ama kendime heal yaparken süresi o kadar uzun ki. faster casting'li 4 eşyayla anında heal yapıyorum kendime obsu vulni ile. healing kullanışlı gelmedi sıfırladım.[hline]geemee çağırdın bitti reepee pub 21 ile artik 5-10 saniye arasinda bandage yapiosun. bu sure dexine gore degisiyo tam formulu bilemicem ama 80 dexde 8 saniye suruyo...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 pub 21 nedir ayıptır sorması? çunku ben de heal kascam da çok uzun suruyor heallemesi diye kasmıyorum[hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 bende 99.9 heal var.... 5 sec yapiyorum dex 102 ...(ring 2+) cok ta guzel oluyo .... ayrica paladin heal de yapabliyiorum[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 hmm. belki yine healing verebilirim o zaman medi yerine ama medi de bayaa işe yarıyor. aktif olarak medi yapmasam bile mana %30-40 oranında hızlı doluyor. tercih meselesi. healing'dan vazgeçtiğim için mana dolma süresi önemli oluyor. ama healing verince zaten gerek kalmıyor mediye çünkü manayı sadece obsu vulni bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Pub21 yeni bi patch baya degsiklik yapmislar http://update.uo.com/design_482.html sayfasindan yenilikleri okuyabilirsiniz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar