Ale Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Uzantısı avi olan bir dosyayı çalıştıramadım ses çıkıyor görüntü gelmiyordu. Sonra gspotla bakınca böyle -FFmpeg I263 decoder- bir codec lazım dedi. Nerden bulurum??? İnternette ararken bir kaç site de bu ayarları codec.config ile değiştirin gibi forum yazıları da çıktı eğer böyle manuel bir ayarlama gerekiyorsa nasıl yaparım??? [Bu mesaj Ale tarafından 08 December 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 aynı sorunu ben de yaşıyodum ve ben de gspotla baktığımda aynı bu decorder ın lazım olduğunu sölemişti. bu dosyayı tek başına nette bulamazsın ancak codec pack yükleyerek elde edebilirsin www.kazaalite.tk da wardı ama sitedeki downloadlar kaldırıldı. kazaalite codec pack v2.20f şeklinde arat google dan bulursun[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Var nette var. Ben tek olarak buldum, nt ve win9x için ayrı ayrı var. Nerden aldığımı hatırlarsam yazarım buraya. Intel'in özel bir codec'i o. Eskiden indeo larla geliodu artık o pakette yer almıo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar