ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Beyler jedi oldum olay kapanmadı bisi sorcaktım, savunma nasıl yapılıyor? Arasıra vuruslardan kacıyor ama genelde yiyorum darbeleri.. Otomatik mi yoksa bisi mi yapmak gerek ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 oyun çalışsa belki yardımcı olabilirdim.. xp yi yükleyip deneyecem ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Sanırım dex'in yüksek ve armor'un dex'i fazla kısıtlamaması felan gerekior ama tam emin deilim. Daha Taris'teyim[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Hmmmz yani bi tusla diil diosnuz ? Cok kazık durum o zmn ehue[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Valla otomatik olarak göbek atıo bazen ama bilmiorum tuşla deil herhalde.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Efet zate bazen bayaa bi kacıyo eyiliyo zıplıyo falan bazen de aval aval bakıyo adama ? Bi tusu vardır die o yuzden kıllandım bende zate[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 tuşu yok. level atlayınca feat bölümünden (yani şu critical strikedır flurry dir işte onları aldığın yerden) seçiyosun. şimdi adını unuttum ama okuyarak hepsine bak bulursun[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Condition ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 eet sanırım o[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 sen dexini yuksek tut zaten ileride jedi master robe alacan birde jedi defense var zaten o zaman hiç bişey dokunamıyo sana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: ulfang, 07 December 2003 03:19 tarihinde demiş ki: sen dexini yuksek tut zaten ileride jedi master robe alacan birde jedi defense var zaten o zaman hiç bişey dokunamıyo sana . Ehe ben jedi master robe buldum zate :p manaanda olmu$ bi jedi master'ın robe'unu kullanıyorum hala padawanım ama :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 jedi master robe ne be kaıt gibi qel'drome robe var o süfer tabi robe kasıoruz güzel görünsün diye yoksa calo nord dan davik e büsürü armor var[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ya calo ve davik'in fln var felaket armor point cart curt daaaa dex sınırlaması verio o yuzdne robe kasıyorum ben de .... O dediin robe nerden cıkıyo ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar