draedan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ne zaman yayınlandı, cuma günü olsa gerek ?, ama yeni bi feature var piyasada, live servers. bundan bahsedilmemis sanirim forumlarda hic. simdi okuyorum da acaip gaz o ldum yine. dev ler kafalarina gore oyunda yeralip live event olusturuyolar. 2 tane vent var, biri imp shuttle dusmus, sehre gelen bir pilot implerden yardim istiyor, oraya vardigimizda birsuru reb var ve amac ordaki imp generali kurtarmak. her turlu seye acik bu, olebilir de general yani. digeri ise imperial larin ya da reb lerin karsi faction sehrine baskin yapmasi. gecenlerde bi sehir 100. kisiyi gecmis ve shuttleport i kutlama duzenlerken reb commandolar dalmis sehre, acaip zevkliydi diyolar. bunun gibi bircok olcak ama rastlamasi buyuk sans olacak. en enteresani ise; bi twilek 2 stormtrooper dan kaciyomus, sehre dalmis birine yalvararak disk vermis, oyuncu da diski aldigi gibi kacmis, stormtrooper lar da kaybolmuslar bi sure sonra, kimseyi bulamayinca. event orda bitmis, herif kduuruyo ne olcak simdi diye :) cok cok zevkli bisey bu, artik sehirlerde takilcam anlasilan[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar