Volfied Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Selam arkadaslar www.doyanakadar.com/volfied/crimsonsky buyrun tum resimlere bakin, bugun bisikletle ciktiigmda sahile cektigim bir kac fotograf. Orjinalleri 1600X1200 olup 700 kb dan satilmaktadir :P[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Çok hoş. Tebrikler[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 orjinallere nasıl ulaşıcaz volfi efendi[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 orjinalleri sadece benim bilgisyarda, ama orjinalleri unutun bence bu boyuttaki halleriyle yetinin, 700 kb i hic upload edemem bi yere :)[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Güzel fotoğraflar... Bütün gün mü kaldın sahilde, bir sabahtan fotolar var bir gün batışından falan. Neyse özellikle kuşun fotoları güzel. Not: Saate atsan orjinalleri... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Klise olacak beni taniyanlara o kus degil karga, kus olsa da karga onun adi! bouh nesse resimleri cuma okuldan gelince can sikintisindan patlayip bisikletle cikmam uzere sahilde cektim. Bostancidan baslayip 5 km olan parkuru bi gidis bi gelis yaptim, zaten geldigimde gun batiyodu, iskeleden penguenimi alip bi banka kurulup gun batimini sedyrettim, kaydettim ve penguenimi okudum. Nesse, getiriyom resimleri bugun okula[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 güneşin batışı harika çıkmış.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar