Volfied Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Selam arkadaslar www.doyanakadar.com/volfied/crimsonsky buyrun tum resimlere bakin, bugun bisikletle ciktiigmda sahile cektigim bir kac fotograf. Orjinalleri 1600X1200 olup 700 kb dan satilmaktadir :P[hline]Lights out, . As you hit the ground...
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Çok hoş. Tebrikler[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i]
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 orjinallere nasıl ulaşıcaz volfi efendi[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 orjinalleri sadece benim bilgisyarda, ama orjinalleri unutun bence bu boyuttaki halleriyle yetinin, 700 kb i hic upload edemem bi yere :)[hline]Lights out, . As you hit the ground...
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Güzel fotoğraflar... Bütün gün mü kaldın sahilde, bir sabahtan fotolar var bir gün batışından falan. Neyse özellikle kuşun fotoları güzel. Not: Saate atsan orjinalleri... :)
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Klise olacak beni taniyanlara o kus degil karga, kus olsa da karga onun adi! bouh nesse resimleri cuma okuldan gelince can sikintisindan patlayip bisikletle cikmam uzere sahilde cektim. Bostancidan baslayip 5 km olan parkuru bi gidis bi gelis yaptim, zaten geldigimde gun batiyodu, iskeleden penguenimi alip bi banka kurulup gun batimini sedyrettim, kaydettim ve penguenimi okudum. Nesse, getiriyom resimleri bugun okula[hline]Lights out, . As you hit the ground...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 güneşin batışı harika çıkmış.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Öne çıkan mesajlar