umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 arkadaşalr ben cep tel. i bilgisayara bağlayıp oradan logo melodi falan yüklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim (kızıl ötesi yok)[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 data cable diye şeyler oluyor. Orjinal alırsan ki orjinal almanı tavsiye ederim tuzluca bir fiyatı vardır. En azından bir 20 milyon falan (tahmin benimki) Ama data cable ile bilgisayara bağladıktan sonra logo melodi indirebilir misin bilemiyorum. Daha çok telefonu modem yerine kullanmak veya telefonun yazılımını güncellemek için kullanılıyor (benim bildiğim iki fonksiyonu) data cablelar...[hline]Kenderleme, 27 Kasım 2003 17:01 tarihinde demiş ki: "adam tehlikeli yaa!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ben de sürüyle logo melodi varda talefona yüjklemek için yol arıyom[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 tagtag.com diye bi site var. oradan bi wap sitesi yap kendine. içine doldur logoları melodileri.... (logo değil ama melodileri midi formatında koyup indiriyodum kendi telefonuma) Logo koymayı hiç denemedim bile ama olur aynı şekilde. Biraz bakınırsan becerebilrsin. Çok kolay zaten kullanması[hline]Kenderleme, 27 Kasım 2003 17:01 tarihinde demiş ki: "adam tehlikeli yaa!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ben oradan indirdim zati logo melo da :)[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar