Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Lethe, give me to drink of the fluid that disintegrates and lend me the sweet balmond blessing of forgetfulness, empty and strong Hold me near, unravel the stars as I speed through the heavens, speed through the night for you are my blade and my rope, you are my Lethe In currents of cobalt you storm through my heart to sever, to puncture the memories that burn Let sweep through the arteries is sharp stabs of pain your talonlike fingers to kill me again Steal me, invade me and charge me again for I burn and I shudder, burn with each movement of So, cleansed through a floodlight I appear; reforged and renewed caressed by the sweet balm and blessing of forgetfulness, empty and strong Lethe, Hold me near, my one friend and guide as I drown through your fingers, drown through your love for you are the life that I hate you are my Lethe Drag me down, in passionate sighs with the ocean above me and flames in my eyes and grant me a life I can live without... Lethe, Ver bana Parçalara ayıran sıvıdan içebilmem için Ve bana tatlı badem kutsamasını ver Unutuluşun, boş ve kuvvetli Beni yakın tut, kırışık yıldızları Düzelt ben cennetlere hızlanırken Gecenin içinde hızlanırken Senin için kılıcım ve ipim Sen benim Lethe’m Kobalt’ın akımlarında Sen kalbimde fırtınalara koparıyorsun Yarmak için, delmek için Yakan anıları Kırmızı damarlarımdan süzülen Keskin acının vuruşları Senin pençevari parmakların beni yeniden öldürmek için Çal beni, istila et ve vur yine bana Yanmam ve titremem için Her hareketinle yanmam için Ve projektör ışıklarında temizlenmiş Beliriyorum; yeniden dövülmüş, yenilenmiş Tatlı merhemin ve kutsaman ile okşanmış Unutkanlığın, boş ve kuvvetli Lethe, Yakın tut beni, benim tek arkadaşım ve rehberim Parmakların arasından boğulurken Aşkına boğulurken Nefret ettiğim yaşamsın sen Sen benim Lethe’m Çek beni aşağıya, ihtiraslı bakışlarda Üzerimdeki okyanusla birlikte Ve gözlerimdeki alevler Ve bana yaşayabileceğim bir yaşam bahşet Without... (sensiz...?) (Osiris)[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Kötü gün dostum...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Ah ne zaman çevirmiştim nerden buldun Karlı bozkırın gezgini ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home *************************** "The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his . - General George Patton Savaşın Amacı Ülkeniz İçin Ölmek Değil , Diğer ... Çocuklarını Kendi Ülkeleri İçin Öldürmektir..." ................................................. §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ahh[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar