Gilth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Evet baslik gayet acik lvl 79 enfim var onunla kasiyorum hala cok da zevkli bence. Lvl 75 implerimi lvl 100 implerle degismek istiyorum birde shoplarda 2he impleride yok bende eger nanoprograming olan biri varsa ona yaptirmak istiyorum. Yardim olacak biri varsa cok sevinicem...Hah birde ne kadara patlar onu da soylerseniz iyi bende ona gore kasayim. Tesekkurler simdiden...[hline]God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 update...[hline]Lvl 79 Enforcer ''Hayvanat'' in Atlantean. ----------------------------------------- God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ben yaparım akşam bi tell at halledelim.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ben temizleyebiliorum hehe[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar