Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaga ve Beyaz Show (Bence berbat)

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
hella, 02 December 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ilk 5 mesajı fln okudumda bayülgeni çok ezmişsiniz. şimdi kısmen hakediyo olabilirde zagadan önce böle diildi. 1.5 senedir fln iyice megalomaniye kaçmaya başladı. ama severim[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin

asıl eskiden daha feciydi Gece Kuşu programında çok deli dalga geçiodu milletle,zagayla biraz daha yumuşadı[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nizsaints, 02 December 2003 18:33 tarihinde demiş ki:
"Mal"sınız programı anlamayan adamlarsınız daha nediye bilirim
ha beyaz biraz durgunlaştı o dogru ama Zaga normal bir program deyilki, normal olarak izlerseniz tabiki gıcık olursunuz adamın nedemek istediyini anlamiyor gibi bişi bu ........[hline]Nixnix RuLaZzZ
HiPeRaCtİvS

Programın anlaşılacak bir yanı varsa nedir tek tip programdır programda bi farklılık var mı siliok siliok diyolar bazı etnik grupların şivesini kullanıp halkı güldüroyolar bu veterelerdeki esprilere o etnik grup mensuplarıda gülüyor ama mantıklı düşünün sizin konuşmanız bile komedi diyor arayanlarla dalga geçmesi arayanın değil Okan Bayülgen'in seviyesini göstermekte ben bu programda anlayabilecek daha da bişiy bulamadım.
Bide silvia Saint'le akrabalık derecen nedir?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Zevkler ve renkler cok gorecelidir, bu yüzden kesinlike ve kesinlike "most certainly"tartisilir..Tartısılmamıs olsaydı su anda EMİNİM ki cok farklı bi yerde ve sekilde yasıyor olabilirdik _Sturm_
Konuyla alaklı bi yorumda yapayım bari yazmısken, her iki program da boş.gülmek eğlenmek icin yapılmıs ya zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

program çok az insanı güldüroyor diyebilirim çok fazla insanı kızdırıyor da diyebilirim ancak istatistik yapmadım reytinglerini incelemedim sadece yakın çevremde böle tepkiler oluştuğunu biliyorum yakın çevremde bana benziyor olabilir
(arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim)
mantığı ile hareket ettiğimiz zaman söylediklerim doğru hatta herkez farklı şeyide söylese herkezin dediği doğru.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası iki programıda öle bayıla izlediğimi söyliyemem ama şunuda bilmek lazım. Okan bayülgen bir komediyen falan değil,yaptığı işte zaten komik olan şeyleri birazdaha didiklemek. Yani okan bayülgenle beyazın kıyaslanmasına yada cem yılmaz,beyaz,okan bayülgen gibi eşlemeler yapılmasına birtürlü anlam veremem.. Komik olmayab biri varsa oda beyaz.

Bende zegnanın bahsettiği ilk yayın dönemlerini unutamam. Heleki ilk programdaki gösterdiği ANADOL reklamı hala gözümün önünde(anadolum benim). Zegnanın dediği ayna klibindeki "kornealı" yakıştırmasıda unutulabilecek gibi değil zaten. Bakalım belki yakında o kalitede programlar yapmaya başlarlar tekrar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cem Yılmaz'ın stand up'ına gidenler sanırım bu cümleyi hatırlayacaklar:
"Aranızdan şimdi birkaç tane fırlama çıkıp, ne var lan ben de yaparım, şebeleğe bak çıkıp konuşuyo millet de ne dese gülüyor diyeceksiniz. Ama bu iş o kadar kolay değil"
Gördüğüm kadarıyla Beyaz'ın ve Okan'ın yaptığı işi kolay sana arkadaşlarımız var aramızda. Ne var telefon açanlarla dalga geçiyor sürekli diyorsunuz... Mizah kaliteleri tartışılır ama 2 saat canlı yayın yapmanın kolay olduğunu sanıyorsunuz yanılıyorsunuz... Cem yılmaz zaten özetlemiş ve lafı sokmuş böyle düşünenlere... Çıkın da görelim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 03 December 2003 23:55 tarihinde demiş ki:
ayrıca bi programın kalitesinde insanların çevresi değil, reyting [hastasıyım yazılışının] esas alınır.

Buna katilmiyorum, mesela iboshow un veya benevleniyorum un kalitesi tartisilir madem rating kistas.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

sallaaa[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 04 December 2003 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 04 December 2003 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin yargılar; "Zevkler ve renkler tartısılmaz" çürümeye mahkumdur. Ayırca bu cümle kesinlike atasözü veya özdeyiş deildir,insanların kısır dunyalarının yaratigi bir cümledir...
"popilist" bir deyim diyebiliriz.Yabancı dillerde buna benzer bi sey gecmıs olup bize gelmis olma ihitmali var..
Neyin arkasında oldugumza dikkat edelim, ve elimizden geldigince yanlıs yapmamaya calisalım..Zaten biz yapmasakda dunyada oldukca fazla yanlıs yapan insan var.Önce bilmek ve Emin olmak lazım. :)

Beyaz ve Okan Bayülgen'in arada sırada cok komik oldugunu kabul etmek lazım..:) .Ama herhafta izlenme potansiyelleri cok düsük.

[Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 04 December 2003 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ewt orc esra ceyhanla a'dan z'ye sonra izzet yıldızhan show,ibo show,ben evleniyorum,seda sayan'ın programı daha ne kadar abuk program varsa onları izliyorum:)
Ya yapmayın allah aşkına bütün tv programları beyaz show ve zaga'dan ibaret 1950'de yaşıyoz zaten tv'ler sadece hafta da 2 gün 2şer saat açık o zamanlarda da zaga ve beyaz çıkıyo .bu tv'lerde başka hiçbişey yok.
Ben fazla tv izlemiyorum haftada en fazla 15-20 saat.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

beyaz daki yeni adam muhtesem neydi o euheuhuehuehuhe

simdi 70 lerde ne populerdi?
murat 124?
heh, bole 124 u ikiyee
62
62den ne yapardin sen?
tavsan
bol tavsani ikiye - taav-san
tav ne abi
turk amerikan vakfi..