Way Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 arkadaslar adsl basvurusunu yaptim modemimi de alicam en kisa zamanda sorunum su adsl basvurusunda babam kullanici adini nasil yazdigini hatirlamiyor su harf buyuk muydu kucuk muydu diye :) bu cok bi sey fark eder mi? yani o kullanici adi olmadan baglanamama gibi bi sorunla karsilasir miyim?bide zoom modem alicam farkli bi ayar yapmam gerekiyo mu?bide adsl basvurusunu yaptiktan sora direk adsl hat aciliyo mu yoksa arayip acabilirsiniz gibi bisi demem lazim mi?yardim ederseniz cok sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 eheh güzelliğe bak :) Güldüğüme bakma sen. Benzer şey benim de başıma gelmiş durumda da... Ben dışarıdaydım, telekomdan arayıp istediğimiz user ve pass i sormuşlar. Babam birşeyler söylemiş. Ama username söylemedim ben diyor ısrarla :) Telekoma sorucam.. Sende öyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Biz bugün sözleşme yaptık akşama açııldı hattım şu an netteyim dslden =)) Şifre fln yazmadan bağlandı benimki =)))[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 vodan peki arayip hattimi acin gibisinden bisi soledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 modemi bağlayınca ara "açın huleeaaaan" de o zaman açıyolar (ciddiyim) bazı ballı arkadaşlarda hemen açılmış ama benim bütün arkadaşlarım kavga etme derecesine gelmişti... username felan gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ya bizim telefon'un bazı işlemleri vardı önce kendiüzerimize geçirdik fln o sırada boş mukaveleye imza atmış annem dünde sabah aramış tekrar unutmayın fln gibisinden tamam biz hallettik bugün yada yarın açılır demişler bi şifre yazmış annem ama isim yani ali veli gibi şeyler yazdığından dolayı username olarak kabul edilmez ben demiştim. Şu an şifresiz durumda bağlanıyor[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bu akşam aradılar benı de yarın sozlesme yapmaya gıdıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Bugün yaptım sözleşmeyi, modemi de aldım(zar zor zoom 5551 neredeyse hiçbir yerde yok). Bekliyoruz link gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ulan ne bu be bundan 3 sene önce ben adsl almak için 7 ay uğraştım şimdi herkese adsl mi dağıtıyo telekom komedi tam :) heryerde "adsl" formu..[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Merak etme bizde sıradaydık sıramız yeni geldi ben haziran başında sıraya girdim şu an aralık[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 vodan +1 veriyorum ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar