TomCat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ya adls ile icq ya bağlanamıyorum var mı bi yolu bu sorunu çözmenin acil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bu gün geldi adsl banada şu an acık bi sorun yok bende[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bende de hiçbi sorun yok bağlanıyo icq[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TomCat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 İzmir'den bağlanıyorum ben bu sorun izmirde oluyormuş.Ama proxy ayarları yapılarak bağlanılabiliyormuş bunu bilen varsa yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bak yukarıda Arama link'i var oraya bas ICQ yaz bisürü sonuç çıkcak orada yazıyo Proxy yapmak ve listeler www.proxy4free.com a da bak oradanda proxy listesi[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar