orc_thrall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 dijital kamera ile galata kulesinden tüm istanbulu çektim hatta bilgisayara geçirdim yani o programdan galata kulesinden istanbula bakabiliyorsunuz fakat şu sitedeki gibi olmadı http://istanbul.potomya.net/Galata_Kulesi.htm benim yaptığımda adventure oyunu gibi oldu yani fare ile sol köşeye tıklarsan sola sağ köşeye tıklarsan sağa dönüyor.bu adamlar öyle nasıl yapmış?hangi programı kullanmışlar?[hline]It Is A Good Day To Die [Bu mesaj orc_thrall tarafından 07 December 2003 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bilmiyorum ama adalar güzel yapmış[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orc_thrall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 tamam sorunu çözdüm görsel sanatlar bölümünde nasıl yapılacağı anlatılmış.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar