KraL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Merhaba özelliklerini yazayim, p3 500MHZ ati radeon 8mb mobility with 3d accelarator 20gb hard disk 128mb ram i-link 1.7kilo external cd rom ve disket sürücü i-link 12"1 inc ekran(fakat ekranı bozuk olup görüntü vermemektedir başka monitöre baglanması veya tamir edilmesi lazım) 3usb çikişi evet özellikleri böyle ben kendime masaüstü bilgisayar aldıgım için bunu kullanmıyorum ve elden çıkarmayi düşünüyorum eger düşünen varsa icq 213008741 mail [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 bi fiyat yazsan asagi yukari? bi de monitorun tamir olayi mumkun mu hic sordun mu?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KraL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 tabi mümkün konuştum servisiyle fakat daha fiyat belirleyemedim araştırıyorum ama satacagim kesindir uygun bir fiyat çikaricam eminoL [Bu mesaj KraL tarafından 07 December 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KraL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 +windows 2000 professional lisans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KraL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 :P sölemeyi unuttuklarim 56k modem v90 conexant 10/100 ethernet kartı Ses karti ve ses sistemi daha da önemlisi çantasıyla birlikte vericem.Valla çanta full karizma arkadaşlar %100 deridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ekran olayı düşündürdü beni.. Yoksa almayı düşünebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 güzel bir iş makinasi. pil durumu nasil ?? ne kadar gidiyor .. fiyat'a bağli olarak talip olabilirim ... a-cad çizimlerinde düzeltme yapmak için pc aramaktan bunaldim ....birde ekran tamiri kenadara patlarmiş ....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 [Bu mesaj hired_gun tarafından 07 December 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KraL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Evet arkadaşlar ben para vermeye ve yaptırmaya üşendim monitörünü ama diger sitelerden de çok talep oldu kendim yaptırmayi düşünüyorum ekranını.Gidip onu dogru düzgün araştiracagim.Pili 1.5 saat gidiyor ama pili ultra küçük ve removable pildir yani isterseniz pil alip yanınızda taşıyıp pili bitince digerini takabilirsiniz,pilide oldukça küçük ve hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar