Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xp/2000/2003 yükleyememe sorunu

Anason

Öne çıkan mesajlar

selamlar.yazın bi anakart almıştım acorp 6a815ep.çift işlemci destekli server lık yapmak için hazırlanmış çok hoş bir anakart fakat ben bunu aldıktan sonra nedense xp veya 2000 veya 2003 yükleyememeye başladım.nasıl mı yükleyemiyorum şöyle ;
xp veya 2000 de partition seçtiğim zaman ntfs tarzında formatlamasını istiyorum ve başlıyor belli bir süre sonra (bu süre hep değişiyor.yani rastgele )bilgisayar olduğu gibi çakılıyor.bunun üstüne o partitionu ntfs de formatlayıp setup da quick formatla geçebiliyorum.bu seferde windows yüklerken çakılıyor.çakılma yeri yine rastgele.hatta bi kere tam yüklemenin bitmesine çok çok az bi zaman kaldığında çakılmıştı.
bunun yanında windows 2003 de yüklerken bu harddiske yüklenmez gibi garip bir mesaj veriyor.harddiski değiştirdim yine aynı sorun ve hata !
bu anakartın hdd ile ilgili bölümlerde ince ayar noktası bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim (mesela raid le ilgili bişeyler olabilir)
not:hertürlü yolu denedim hemen hemen.kabloları değiştirdim.tüm parçaları söküp minimum seviyeye getirdim.
2.not:şu an bilgisayarımda win98 yüklü ve onu kullanıyorum bayadır.kesinlikle ram veya cpu hatasız.[hline]Kan Damlaları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...