karpuz Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Herkez opeth opeth diyo ben bu grubu biliyorum hatta sevdiğim şarkıları var ama 10 tane falan şarkısı var çok yok yani... Dinlemek istiyorum en sevdiğiniz şarkıları yazarsanız ya da indirilmek zorunda olanları... yazın yani :)[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Blackrose immortal - opeth saheseri Forest of october The night and the silent water to bid you farewell bleak deliverance benighted blackwater park When[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Patterns in the ivy face of melinda a fair judgement karma wreath (adamlar darbuka katmışlar şarkının içine) the drapery falls the funeral portrait harvest nectar requiem advert dirge for november ... ya liste uzuyo ya... sen mp3 cd'si al kadıköy'den fln, yoksa olmaz bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 HEPSI HEPSI HEPSI yeter artık Opeth best saymaktan bıktım çünkü Opeth best nedir? HEPSİİİİ[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar