Sorj Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Merhaba arkadaşlar 1.5 2 haftalık kablonet kesintisinden sonra tekrar aranızda katılabildim lanet kablonet şeker bayramı dolayısıyla açmadı heh... neyse bakiyim kim yardım istio :P bunu sölemek icin actım umarım adminler kapatmaz not:adminler dicek simdi madem biliyordun neden actın *!Küüttttt* Kilit yiyecek topic ben biliyorum =) Herkeze Re:Slm[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Alıntıla
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bu arada açtığın thread'in 50000 inci olduğunu biliyomusun[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Alıntıla
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 peki benim niye aynı post'u iki kere attımı biliyomusun. hayır biliyosan banada açıkla :) [Bu mesaj Ra_d tarafından 02 December 2003 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sipik türkiş plz[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Alıntıla
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Gereksiz postlar,gereksiz thread pehh ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Alıntıla
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Allahım yarabbim..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.