Sorj Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Merhaba arkadaşlar 1.5 2 haftalık kablonet kesintisinden sonra tekrar aranızda katılabildim lanet kablonet şeker bayramı dolayısıyla açmadı heh... neyse bakiyim kim yardım istio :P bunu sölemek icin actım umarım adminler kapatmaz not:adminler dicek simdi madem biliyordun neden actın *!Küüttttt* Kilit yiyecek topic ben biliyorum =) Herkeze Re:Slm[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 bu arada açtığın thread'in 50000 inci olduğunu biliyomusun[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 peki benim niye aynı post'u iki kere attımı biliyomusun. hayır biliyosan banada açıkla :) [Bu mesaj Ra_d tarafından 02 December 2003 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sipik türkiş plz[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Gereksiz postlar,gereksiz thread pehh ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Allahım yarabbim..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.