Gawain Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Resimdeki bakış ne öyle rahatsız felanmi bu ?[hline]Die Die My Darling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 KOMİ ABİ KOMİ ANLAYIN ARTIK[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ehue herifin tipi kayıktı demekki birşeyler varmış ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 memleketimi biraz olsun tanıyosam bu olay elemana bedava reklam olcak. oylarını ikiye katlicak vs. vs. böyle bi yarışmaya da kuzen katili star yakışır zaten...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 adamin tipinde war zaten gariplik[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 adamin tipine bi sey demek yanlis olur bence belki siz tv ye ciksaniz aa bu ne bicim tip .. gibisinden laf yersiniz?adamin kendine gore bi stili var guzel soylemiyo bence ama guzel soyledigini dusunen insanlar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 "madem polis tarafindan araniorum, ulusal bir televizyon kanalindaki bir yarisma programina katiliimki zorluk cekmesin polis teskilatimiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ahahha abi kopyuroum bu adama gene çıktı hasreaaaaaatin leeeeee yandıeaaaa gonlueaam[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 abi ilginc millet seviyo felan bu adami anlayamadim ben saka gibi. adam cok garip soyluo sarki cozemedim ben[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bide Yarismanin adi popstar .. adam suana kadar hic pop sarki soylemedi benim gordugum[hline]Daverc...WTF ?! --> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ya hepsi detone oluyor kardeşim. şarkıyı düzgün söyleyen 1 yarışmacı var o da Türk değil ya şansızlığa bak.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 o adam bence hiçde güzel şarkı sölemiyo tarzı marzı var dıolarda benım kulaama hitab etmio valla :) pis katil :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Çok seviyorum o adamı ya. Resmen duygulanıyorum onun şarkılarında.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yarışmaya uymuyor falan bir de şarkıya ilk başladığında kötü başlıyor sonuna doğru alışıyor belki insan hoş geliyor bana.ama arka arkaya 3-4 şarkısı dinlenmez sıkar[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: daverc, 05 December 2003 22:30 tarihinde demiş ki: Bide Yarismanin adi popstar .. adam suana kadar hic pop sarki soylemedi benim gordugum[hline]Daverc...WTF ?! --> sarkilar pop sarkisi ama soyleyisi degisik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bayhan'ın şarkılarında duygulanmak? kendinden geçmek? abi imkanı yok. adam sürekli detone oluyor ya. hiç mi anlamıyorsunuz müzikten? bir de nasıl rahatsız olmuyorsunuz o adam söylerken? eğer bayhan bu yarışmayı kazanırsa yandık.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand. *bridge: (n) briç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Hüleayn "İzlemiyom", "İğrenç" felan diyosunuz, ondan sonra gelip burda tartışıyosunuz.Yok sesiyle duygulanıyomuş, yok seçilirse yanarmışız. Ne yaman bir çelişkidir bu yarabbim![hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 "kararı halk verecek..." lol[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 mueheu cokk iyi ya adamdaki cesaret (yada salaklik bilemicem) cok iyi.. sen aran bide üstüne tvye cikip popstar olam die kass :) allaaim ya.. bare sabika kaydi filan isteselermish popstara katilmak icin ehe[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bWHAHhaha :] iyi ki Evde Tv yok! Tam 10 küsür yıldır miiiiiis gibi Tv yok evde... Süper! ... Zırvalıkların curse ını alamıyorum..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 o alırım sendeeeen sora diyen adma çıktı beyaza ALLAM ÖLDÜMM NANE NANE NANEEE[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım [Bu mesaj Diablo tarafından 06 December 2003 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bayhan aranıyorsada aylardır bu yarışma devam ediyor, polis tutuklardı. Her insan hata yapabilir. Cezasını çekmiş zaten. Adam bile öldürmüş olsa, onları toplumdan dışlamak yerine geri kazandırmaya çalışmalıyız. Bildiğim kadarıyla şarkıları sahiplerinden, ilgilisinden.. izin alarak söylüyorlar. Bir keresinde Aysel Gürel Sen ağlamayı Bayhanın söylemesine izin vermemişti. Bi sonraki hafta sanırım izin verdi, Bayhan okudu. Edip Akbayramada sormuşlardır. Hüküm giymiş olması sanat icra etmesine engel değil. Benim favorim Barış o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bu adamın yaptıgı sanat mı?[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 benim fikrimce sanat illa Spielberg' in filmleri, Dali'nin tabloları gibi elit olmak zorunda değil. bir yeteneğin varsa, onu kitlelere iletebiliyorsan yaptığında sanattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ahh tm işte fikrimizin çakıştıgı nokta şudur ki ben bu kişide bir yetenek göremedim dogal olarak da bana bişi iletemedi ve sırf salınım haraketi yapıp sorulara abzurb cevaplar vermesi(verememesi???) yüzündende gayet itici geldi toplumda nice okumuş çalışmış çabalamış yetenekli kişiler var iken böyle kişiler el üzerinde tutulup zorla insanlara sevdirilmeye çalışılmasına karşı çıkıyorum bende[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar