Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popstarda Sabıkalı şoku

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
memleketimi biraz olsun tanıyosam bu olay elemana bedava reklam olcak. oylarını ikiye katlicak vs. vs.

böyle bi yarışmaya da kuzen katili star yakışır zaten...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
adamin tipine bi sey demek yanlis olur bence belki siz tv ye ciksaniz aa bu ne bicim tip .. gibisinden laf yersiniz?adamin kendine gore bi stili var guzel soylemiyo bence ama guzel soyledigini dusunen insanlar var..
Mesaj tarihi:
Ya hepsi detone oluyor kardeşim. şarkıyı düzgün söyleyen 1 yarışmacı var o da Türk değil ya şansızlığa bak.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Mesaj tarihi:
o adam bence hiçde güzel şarkı sölemiyo tarzı marzı var dıolarda benım kulaama hitab etmio valla :)
pis katil :P[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Mesaj tarihi:
yarışmaya uymuyor falan bir de şarkıya ilk başladığında kötü başlıyor sonuna doğru alışıyor belki insan hoş geliyor bana.ama arka arkaya 3-4 şarkısı dinlenmez sıkar[hline]CsnFrp
What is Regulus?
canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki:
regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi
Mesaj tarihi:
Bayhan'ın şarkılarında duygulanmak? kendinden geçmek?
abi imkanı yok. adam sürekli detone oluyor ya. hiç mi anlamıyorsunuz müzikten? bir de nasıl rahatsız olmuyorsunuz o adam söylerken? eğer bayhan bu yarışmayı kazanırsa yandık.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Mesaj tarihi:
Hüleayn "İzlemiyom", "İğrenç" felan diyosunuz, ondan sonra gelip burda tartışıyosunuz.Yok sesiyle duygulanıyomuş, yok seçilirse yanarmışız. Ne yaman bir çelişkidir bu yarabbim![hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
mueheu
cokk iyi ya adamdaki cesaret (yada salaklik bilemicem) cok iyi.. sen aran bide üstüne tvye cikip popstar olam die kass :)
allaaim ya..
bare sabika kaydi filan isteselermish popstara katilmak icin ehe[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Mesaj tarihi:
o alırım sendeeeen sora diyen adma çıktı beyaza

ALLAM ÖLDÜMM
NANE NANE NANEEE[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

Çöp Atmayalım

[Bu mesaj Diablo tarafından 06 December 2003 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bayhan aranıyorsada aylardır bu yarışma devam ediyor, polis tutuklardı. Her insan hata yapabilir. Cezasını çekmiş zaten. Adam bile öldürmüş olsa, onları toplumdan dışlamak yerine geri kazandırmaya çalışmalıyız.

Bildiğim kadarıyla şarkıları sahiplerinden, ilgilisinden.. izin alarak söylüyorlar. Bir keresinde Aysel Gürel Sen ağlamayı Bayhanın söylemesine izin vermemişti. Bi sonraki hafta sanırım izin verdi, Bayhan okudu. Edip Akbayramada sormuşlardır. Hüküm giymiş olması sanat icra etmesine engel değil.

Benim favorim Barış o ayrı.
Mesaj tarihi:
benim fikrimce sanat illa Spielberg' in filmleri, Dali'nin tabloları gibi elit olmak zorunda değil. bir yeteneğin varsa, onu kitlelere iletebiliyorsan yaptığında sanattır.
  • Admin
Mesaj tarihi:
ahh tm işte fikrimizin çakıştıgı nokta şudur ki ben bu kişide bir yetenek göremedim dogal olarak da bana bişi iletemedi ve sırf salınım haraketi yapıp sorulara abzurb cevaplar vermesi(verememesi???) yüzündende gayet itici geldi

toplumda nice okumuş çalışmış çabalamış yetenekli kişiler var iken böyle kişiler el üzerinde tutulup zorla insanlara sevdirilmeye çalışılmasına karşı çıkıyorum bende[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
  • Yeni Oluştur...