Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popstarda Sabıkalı şoku

DiaBLeSSe

Öne çıkan mesajlar

memleketimi biraz olsun tanıyosam bu olay elemana bedava reklam olcak. oylarını ikiye katlicak vs. vs.

böyle bi yarışmaya da kuzen katili star yakışır zaten...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

yarışmaya uymuyor falan bir de şarkıya ilk başladığında kötü başlıyor sonuna doğru alışıyor belki insan hoş geliyor bana.ama arka arkaya 3-4 şarkısı dinlenmez sıkar[hline]CsnFrp
What is Regulus?
canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki:
regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi
Sosyal ağlarda paylaş

Bayhan'ın şarkılarında duygulanmak? kendinden geçmek?
abi imkanı yok. adam sürekli detone oluyor ya. hiç mi anlamıyorsunuz müzikten? bir de nasıl rahatsız olmuyorsunuz o adam söylerken? eğer bayhan bu yarışmayı kazanırsa yandık.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Sosyal ağlarda paylaş

Hüleayn "İzlemiyom", "İğrenç" felan diyosunuz, ondan sonra gelip burda tartışıyosunuz.Yok sesiyle duygulanıyomuş, yok seçilirse yanarmışız. Ne yaman bir çelişkidir bu yarabbim![hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
Night! I live along the creatures of the night?
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII

Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Bayhan aranıyorsada aylardır bu yarışma devam ediyor, polis tutuklardı. Her insan hata yapabilir. Cezasını çekmiş zaten. Adam bile öldürmüş olsa, onları toplumdan dışlamak yerine geri kazandırmaya çalışmalıyız.

Bildiğim kadarıyla şarkıları sahiplerinden, ilgilisinden.. izin alarak söylüyorlar. Bir keresinde Aysel Gürel Sen ağlamayı Bayhanın söylemesine izin vermemişti. Bi sonraki hafta sanırım izin verdi, Bayhan okudu. Edip Akbayramada sormuşlardır. Hüküm giymiş olması sanat icra etmesine engel değil.

Benim favorim Barış o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ahh tm işte fikrimizin çakıştıgı nokta şudur ki ben bu kişide bir yetenek göremedim dogal olarak da bana bişi iletemedi ve sırf salınım haraketi yapıp sorulara abzurb cevaplar vermesi(verememesi???) yüzündende gayet itici geldi

toplumda nice okumuş çalışmış çabalamış yetenekli kişiler var iken böyle kişiler el üzerinde tutulup zorla insanlara sevdirilmeye çalışılmasına karşı çıkıyorum bende[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...