EarS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Nedir bu wordtest? 3kat daha hızlı,6kat daha akılda kalıcı,hergün yarım saat çalışarak ayda 800-1000 kelime öğretiyormuş. Bunu deneyen var mı?Gerçekten ayda 800-1000 ingilizce kelime öğrenebilen var mı?İşe yarar birşey mi? bu arada adres www.wordtest.com[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 06 December 2003 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 kasarsan öğrenirsin :-p cidden ilginç birşeymiş işime yarayabilir :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bence kelime eberlemek için en iyi o kelime içinden bi hece yada ses benzerliği bulup türkçe anlamıyla bağdaştırmak tam akılda kalıyo...[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 deneyen yok mu?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Abi nası indirecez veya nası test olacaz sitede ben bulamadım yahu :) Üye olabildim bi tek... :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar