Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ... ile ilgili bir kaç kitap / kaynak tavsiye edebilir misiniz? Odak mimari ustune degil; heykel ve gotik anlayisi ustune olmasi tercihimdir. Tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 istanbul/anadolu daysan kadıköyde Alkım kitap evi var orda gördüm bu konu ile ilgili kitap bi bakı oraya alkım taksimdede var sanırım[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Moda'da oturuyorum ama maalesef ne Alkimda ne de kadikoy civari turevi kitapevlerinde istedigim konu ile ilgili kaynak bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 roma-germen mimarisi yada ortacağ mimarisi olarak ara birde[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar