StJoe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben cuma günü sabahtan adi geçen hesaba para yatırsam paket elime ne zaman gecer? (izmirdeyim)[hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 siapriş vermeyen arkadaşlar için söylüyorum baktım 9 toa 15 tanede gold kalıyor[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Arkadaşlar yarın sabah erkenden avatürk e ulaşıp net bir bilgi yazıcam sizin için[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: kalima, 27 November 2003 19:57 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar yarın sabah erkenden avatürk e ulaşıp net bir bilgi yazıcam sizin için[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Şimdi [hline] Biz Buna Göra Yarın Sabah Paketlerimizi Gidip Alien Cafe Gereklişeyler mağzası bide o verdiğin adresten gidip alamayacakmıyız? Bide [hline] ben alien cafeden alcam paketler ordamı var yoksa gittiğimizde bekleyecekmiyiz? Bu Arada [hline] Tam Alien Cafeyi Bilmiyorum ama orada daoc oynayan fln varmı(en azından daoc varmı?) [Bu mesaj Romario tarafından 27 November 2003 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 benim TOA im amerikadan geldi. almak üzere taleb de bulunmuştum. Benim TOA ma alıcı çıkarsa verin gitsin. çıkmazsa 2-3 gün içinde bana haber verin. parasını göndereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 nerdesin kalima... baksana alien cafe tam nerde ? (sinanpaşa iş merkezindeyim)[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Selamlar, DAOC'ları muhtemelen bugün gümrükten çekeceğiz. Size de sanırım ki C.tesi ya da P.tesi gününden itibaren sunabileceğiz. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yapma be şimdi boşu boşunamı geldik beşiktaşa ?[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: kalima, 24 November 2003 17:10 tarihinde demiş ki: Son durum Haswan cuma sabah itibari ile paketlerin satışına başlayacaklarını söyledi [hline] :-?[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hmmm yav kusura bakmayın hasanla son konuşmamuzda bugün demişti, şu anda çekememelrine sebep olan konu o zaman yoktu herhalde ben alien cafeyi de bilmiyorum :)[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ok saol o zaman pazartesi alabileceğiz peki gereklişeylerden alabiliriz dimi ?[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 izmirden bekleyenler içinde bi netlik kazansa iyi olacak.. şimdi ben paramı nasıl yatıracam yatırdığımı nasıl ispatlıyacam... nekadar zaman içerisinde pakedim elime geçecek nasıl gönderilecek vs. vs.[hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Gümrükçülerimiz uğraşıyorlar. Don't worry arkadaşlar. Reha Muhtar ne demiş? "Az sonra" Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 benimkide konuyla alakasiz olucak ama Goodness, 4-5 sene once raxnete takilan Goodness mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yoksa snn serverinda uo oynayan goodness mı?[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Evet, ailenizin archeri Goodness[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Daoc siparişlerinin son durumuyla ilgili haberleri beklemekteyiz.Atılan maillarada cevap gelmiyor, bir yetkili artık bilgilendirsin lütfen..![hline]"And Shepherds we shall be For thee, my Lord, for thee. Power hath descended forth from Thy hand Our feet may swiftly carry out Thy commands. So we shall flow a river forth to Thee And teeming with souls shall it ever be. In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Yanıtlayayım, - Evet Raksnete takılan Goodness - Emre, gel İstanbul'a içeriz güzelleşiriz. - Ailenizin HALA Archeri :) Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına; DAOC AVATURK'te... İLGİLENEN ARKADAŞLAR [email protected] MAILINDEN BİZE ULAŞABİLİRLER. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Arkadaşlar Paketler hazır alabiliyorsunuz yani Mutlaka havalenize bana yoladığınız nick ve kendi isminizi yazın takip edebilelim böylece Hatta alanlar aldim felan gibi bi PM atarsa ban çift taraflı takip şık olur[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 avatürk ün tarifi şöle imiş "mimar sinan üniversitesi fındıklı kampüsünün tam karşısı"[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 siteden bir alıntı " Avaturk'ten alacağınız ürünleri havale yöntemi ile de alabilirsiniz. Bunun için seçeceğiniz ürünün/ürünlerin fiyat toplamını belirleyerek Türk Ekonomi Bankası Merkez Şubesi 411502 no'lu hesaba Porttakal A.Ş. adına havale yapınız ve havale işlemine not olarak isminizi düşünüz. Daha sonra almak istediğiniz ürünü, isminizi, adresinizi (ve farklı ise fatura adresinizi) belirten bir e-mail mesajını [email protected] adresine gönderiniz. Siparişiniz e-mail mesajınızı aldığımız gün içinde kargoya verilecektir. "[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 şu an bandrolleniyormuş sanıyorum ben gerekli şeylerden 1. elden alcam bakalım inşallah bu akşam biter[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 benim toa mi bukalemun elden alacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Evet aldim toa ve gold edition su anda elimde tutuyorum ohh be sonunda[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Afiyet olsun :) Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar