kalima Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Evet official bilgi elime geçti :) Paketlerimiz şu anda yolda ve cumaya kadar gelmesi bekleniyor Size mailleşmemi paste ediyorum AVATURK Şimdi fiyatlar şöyle oluyor (KDV ve gönderim dahil): Daoc Gold: 44 Milyon TL (yani 30 USD) Daoc ToA: 51 Miyon TL (yani 35 USD) Oyunu siteden satışa sunamıyoruz. Oyunları almak için a) Kargo ile isteniyorsa, 1) Parayı havale etmeleri gerek: TEB Merkez şubesi, TL hesap no: 411502, Porttakal İletişim AŞ 2) [email protected] adresine para havale ettiklerine ve oyunların nereye gönderilmesini istediklerini mail atsınlar. Önümüz bayram bu nedenle Kargo tavsiye etmiyorum ama İzmir vs. yapacak bir şey yok. Acilen yollayacağız. b) Bizim şirketten elden teslim alma. 1) Nakit ya da Kredi Kartı ile ödeme yapabilirler. 2) Teslim alacakları adres: Meclisi Mebusan Cad. 127/4 Fındıklı Istanbul (Kabataş Mimar Sinan Ünv. Karşısı, Garanti Bankası'nın olduğu bina) 3) Burada Özgür'ü ya da beni bulsunlar lütfen. c) Beşiktaş Alien Cafe ya da Teşvikiye Gerekli Şeyler mağazalarında da nakit ile alabilirler. KALIMA Isimle Sipariş verenleri kaç gün bekleyeceksin? millet benim siparişimi başkası alabilir mi felan dio onu nasıl organize edicez? AVATURK Siteden duyurmayacağımız için (en azından şimdilik) kapışılacağını sanmıyorum. 20 adet Gold, 30 adet de ToA geliyor.[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Tavsiyem paranızı hazırlayın ve hatta şimdiden havale etmek bile bir fikir Paketlerini alanlar lütfen buraya post etsin ki takip edebileyim Arkadaşlar böle bi olayın altına girdim beni zor durumda bırakmayacağınıza inanıyorum[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 1) Avaturk oyunun hangi versiyonunu getirtiyor? (Us/Eu) 2) Paketler cuma günü gelecek demişsin, cumadan sonra verdiğin adrese gidip oyunları elden temin etmemiz mümkünmü? Teşekkürler[hline]"And Shepherds we shall be For thee, my Lord, for thee. Power hath descended forth from Thy hand Our feet may swiftly carry out Thy commands. So we shall flow a river forth to Thee And teeming with souls shall it ever be. In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 US geliyor ama öncelikle sipariş edenlere dağıtılacak oyunlar yanılmıyorsam elleirnde ne kadar extra paket var bilemiyorum extra olayını duyururum yakında[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paxdeity Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Tamam teşekkür ediyorum.Fazla paket kalması halinde, Gold ve TOA'ya kesinlikle talibim. Icq numaram : 258807007[hline]"And Shepherds we shall be For thee, my Lord, for thee. Power hath descended forth from Thy hand Our feet may swiftly carry out Thy commands. So we shall flow a river forth to Thee And teeming with souls shall it ever be. In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Hani benim SI??[hline]Qal 50 Armsman 8L0 nasırlı şovalye Sercain 50 Cleric 3L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 gold paket sadece SI olarak kullanılabiliyor[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 artik bide friar bot yaparsin qal :P cold heat resist icin hahah[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L0 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 şunu netleştiriim gold 'un key i ile SI aktive edilirse o zaman gold pack in classic bolumu kullanılamıyor yani : gold = sı+daoc daoc+gold = daoc+si[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 6 Gold 6Toa siparişi vermişdim saol Kalima.[hline]Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 peki paketler gelince sen bize duyuracakmısın ?[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Evet geldi bilgisini vericem zaten başka yolu yok sanırım :) extra paketlerden isteyen arkadaşlar da bana ulaşsın mutlaka[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bayramdan önce parayı havale etmeye çalışıcam... bi aksilik olmazsa cuma ya da pazartesi (sabahtan) halledicem[hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 geldimi ?[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L0 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Yeni bir bilgi var mı kalima?[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 yav ben de anlamadım hasan bana fedex code unu verdi ordan takip ediyordum perşembe günü uçakla parise gitti ve orda durdu paketler sürekli intransit görünüyor ama bi hareket yok[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 hmm...[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Bayramda ulaşmıcak sanırım elimize.[hline]Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Oyle gozukuyo galiba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Aha paketler istanbulda görünüyor Bekleyin bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez :)[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 yanlız biz umidi mecbur kesicez cuma yetişemedik eksiği olan arkadaşlarda vardı bugunde bankaya gittim sadece fatura vs alıyoruz havale yapmıyoruz dedi paraları yatıramadık mecburen bayram sonuna kalcaz :(([hline]Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hesabında parası olan bırılerını arıyorum bulursam netten yatırtıcam ulaşır elimize dimi bayram bitmeden.[hline]Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 paketler istanbuldamı süper bakalım haberlerini bekliyoruz kalima[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Son durum Haswan cuma sabah itibari ile paketlerin satışına başlayacaklarını söyledi Sipariş sahibi arkadaşların bilgisine...[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 süper[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar