Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BEn 1 haftadır warc3 oynuyorum.
Bu adını hatırlıyamadım yeşil fokurdayan sularla yaşayan ırk varya onlarda bi şey yapıyosun işçilerini içine sokarsan hayalet gibi bişiy oluyo ne işe yarıyolar o zaman şimdiden teşekkürler.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargalar sürü ile KARTALLAR yalnız uçar.
Mesaj tarihi:
"Yeşil fokurdayan ırk?" bunu bilmiyorum ama Undeadlerın işçileri hayalet olabiliyor onlar hayaletken görünmezler ve etrafta keşif yapabilirsin düşman hero sunun arkasına takaıp gittiği her yeri görebilirsin veya onun base i gözetleyebilirsin :)
Mesaj tarihi:
fokurdayan ırk demene göre undead dır. oynamaya başlamak için iyi bi ırk. o hayalet etrafı gözetlemeni sağlar. yukarda da söylendiği gibi tak adamın hero sunun peşine seyret bakiim ne yapıyomuşşşş.[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!!
Mesaj tarihi:
ha bu arada unutmuşum. o fokurdayan su değil blight dir. çamur gibi bişi. organik ünitelerin blight ın üzerinde durunca canı yavaş yavaş artıyo haberin olsun...[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!!
Mesaj tarihi:
sadece binaların temeli değil blight da fokurduyo ama yavaş olduğu için çok belli olmuyo. bi replay i al x4 hızda izle bak bakiim nasıl 'fokurduyo' :)[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!!
  • Yeni Oluştur...