hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 BEn 1 haftadır warc3 oynuyorum. Bu adını hatırlıyamadım yeşil fokurdayan sularla yaşayan ırk varya onlarda bi şey yapıyosun işçilerini içine sokarsan hayalet gibi bişiy oluyo ne işe yarıyolar o zaman şimdiden teşekkürler.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargalar sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 "Yeşil fokurdayan ırk?" bunu bilmiyorum ama Undeadlerın işçileri hayalet olabiliyor onlar hayaletken görünmezler ve etrafta keşif yapabilirsin düşman hero sunun arkasına takaıp gittiği her yeri görebilirsin veya onun base i gözetleyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 fokurdayan ırk demene göre undead dır. oynamaya başlamak için iyi bi ırk. o hayalet etrafı gözetlemeni sağlar. yukarda da söylendiği gibi tak adamın hero sunun peşine seyret bakiim ne yapıyomuşşşş.[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ha bu arada unutmuşum. o fokurdayan su değil blight dir. çamur gibi bişi. organik ünitelerin blight ın üzerinde durunca canı yavaş yavaş artıyo haberin olsun...[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Fokurdıyan yesıl seyden kastı bınaların temelını oluturan yesıl yer hanı kenarlarından kemık cıkan.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Ben ılk Nagalar zannettım ha cunku orda gercek anlamda fokurdayan sulu bınalar var :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 sadece binaların temeli değil blight da fokurduyo ama yavaş olduğu için çok belli olmuyo. bi replay i al x4 hızda izle bak bakiim nasıl 'fokurduyo' :)[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar