DonCorleone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 p4 1.3 üzeri 256 yada 512 sd ram 133 ghz anakart güzel bişi olsun 40gb veya üzeri hard disc ge force 2 mx 64 mb veya üzeri bir ekran kartı bide cd-writer olursa ii olur.. ekran istemiorum warmı satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 P4 2.4 512kache 256mb ddr 333 40 Gb samsung Lg Cdrw Gigabyte i865 gibi bişiy olması lazım 3.0'a kadar destek veriyo 4x agp falan var. Çift fanlı kasa. ben 550$'a almıştım 5 ay önce kendim kullanıyorum ama maddi olarak biraz rahatlamak için satabilirim istersen monitörde veririm.[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ancak monitör o philip olan monitör değil onu başka makine ile birlikte sattım. p4'ün yanında verebileceğim monitör 17 Likom(Vestel'in üretimi olduğunu duydum.)[hline]Karanlık aydınlıktan,yalan doğrudan kaçar.Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar.Üzülme!!!Doğruların kaderidir yalnızlık.Kargala sürü ile KARTALLAR yalnız uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 sanırım seninkisini alamam pahalıya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 p4 abit mainboard p4 1.6 ghz cpu 64x2=128 rdram var ilgileniyorsan özel mesaj ile ulaşabilirsin hepside çok temiz.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar