MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 programı yükledim ve kullanmayı çözmeye çalıştım ama yapamadım :) ister burdan ister özel mesajdan yardım ederseniz çok ii olur çünkü olay bi proje olayı. projede yapmam gereken şeyler bikaç vidyoyu ardarda sıralamak ve bi avi dosyasına çevirmek + bu oluşan avi dosyasının bazı bölümlerindeki sesleri kapatarak proje için kaydedilen sesleri bu bölümlere montajlamak[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Şimdi montaj olayı yaş. Önce videoları birleştircen. Hepsi avi'mi videoların ? Karışık formatta mı ? Hepsi avi ise kolay mpeg ise önce mpg leri avi'ye çevircen o yüzden soruom :D Sen cevabı ver ben kafamda toparliim bilgileri yazacam sana.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 abi çou avi ama aviler de olucak büyük ihtimal. ayrıca bu avilerin boyutu çok küçük büyüttüğümde de kalite berbat oluyo ben en iyisi özel msj + icqya geliyim senin :) ama gene de programı bilen buraya yardımcı bilgi yazmaya dewam etsin lütfen[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Şindi avi ise işin daha kolay. Sırf avilerle uraşıcaksan. ICQ'dan devam edelim. Özel mesajdan gönderdim numarayı. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 06 December 2003 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar