Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

virtual dub - yardım lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
programı yükledim ve kullanmayı çözmeye çalıştım ama yapamadım :) ister burdan ister özel mesajdan yardım ederseniz çok ii olur çünkü olay bi proje olayı. projede yapmam gereken şeyler bikaç vidyoyu ardarda sıralamak ve bi avi dosyasına çevirmek + bu oluşan avi dosyasının bazı bölümlerindeki sesleri kapatarak proje için kaydedilen sesleri bu bölümlere montajlamak[hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
Şimdi montaj olayı yaş.
Önce videoları birleştircen. Hepsi avi'mi videoların ? Karışık formatta mı ?

Hepsi avi ise kolay mpeg ise önce mpg leri avi'ye çevircen o yüzden soruom :D Sen cevabı ver ben kafamda toparliim bilgileri yazacam sana.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
abi çou avi ama aviler de olucak büyük ihtimal. ayrıca bu avilerin boyutu çok küçük büyüttüğümde de kalite berbat oluyo
ben en iyisi özel msj + icqya geliyim senin :)
ama gene de programı bilen buraya yardımcı bilgi yazmaya dewam etsin lütfen[hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
Şindi avi ise işin daha kolay. Sırf avilerle uraşıcaksan. ICQ'dan devam edelim. Özel mesajdan gönderdim numarayı. [hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 06 December 2003 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...