Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 beyler adsl modem alicam da herifleri aradim oo baba sana şu modem gider tarzından bi adamla konustumda içime sinmedi şu modem iyidir şunu al diyebilecek bi arkadaş yardim edebilirse çok sevinirim modem networklu olcak cift bilgisayar icin. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 şu modem iyidir şunu al. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 network için düşünyorsan ethernet baglantılı, kendiliginden splitterlı zoom un bir modeli var 103 +kdv.gözün kapalı alabilirsin.2001 den beri adsl kullanıcısı olarak garanti veriyorum:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Zoom 5551 güzel bir modem.Hayes chipstli.Bende bunu almayı düşünüyorum.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 alcatel speed touch düşünüyorum o nasıldır ? kullanan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar