Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bakın ne guzel WoW sıtemız var amma velakın coook uzun suredır update edılmemıs. Bolca strat yazabılıcek kısıler var zaten patiickde replay desen oda var. Bunlarda bu tur bı sıteyı adam edebılır ben hazırım strat yazmaya[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 çok büyük süper update geliyordu sanırım yolda kaldı :D[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Kim kesti onun yolunu hemen onuda keselim HUrrrrrrrrrraaagh!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 update bu gıdısle bıraz zor gelır ben kac aydır bagırıyordum bakın su ara bosum ne olursa kac sayfa olursa olsun cevırırız dıye...kımse takmadı bende bıraktım...Warcraft Rpg kıtabı elıme gecınce bısıyler yaparım anca...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 volfi ve benim amerikada üniv. için application işlerimiz var zaten bir sürü çeviri var elimizde ama site için kodlanmaları gerekiyo. bunun için de önce işlerimizin bitmesini bekliyoruz. işleriniz ne zaman bitiyo derseniz, 1 aralık :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 evet abiler. ana sayfada yeni eklenenler var tarih 2002 yi gösteriyo. oha yani bari onu ordan kaldırın.walla siteye giren bidaha girmiyo. bi çözüm bulalım.[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Yukarda dedıklerı gıbı sıteyle ılgılene arkadasların ıslerı yogun bu aralar onlardan bır haber gelıne hepımız ıkı yazı koysak tavana vurur sıte. Naapalım beklıycez.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HannibaL_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 abi 1 yıldır mı çok yoğunlar yaw. bari bişiler yazıp mail gönderelim. onlar da koysunlar. bunu da yaparlar heralde.[hline]If I Have Wings Why I Am Always Walking!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2003 Bence herkes yazmaya baslasın su sıralar wowdanda bayagı bır bılgı gelıcek cevırı falan takılalım ıste bıde ft ıcın stratejı guıde hazırlayalım sırf wow olmaz ayıp :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar