EarS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Orange County Choppers Discoveryde American Chopper adında bir belgeselle öğrendim bu şirketi(bu belgesele rastlarsanız izleyin güzel bir belgeseldi).Güzel motorlar var.Bir ikisinin resmini koyayım.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 evet ben izlemi$tim o belgeselimsi $eyi, hakikaten de acaip cok emek var bu motorlarda . bazi modeller de hakikaten cok ho$.[hline]Uncle Sam wants you to stop thinking and start killing!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bence motorsikletler kötü yani ne bileyim belki hiç binmedim diye sevmiyorumdur :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar