Berk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bugün Volfiyle yemeğe gidip doymayığp üstüne çiköfte yemeye her zamanki dürümcüye giderken dogiyi aradık, arkadan gayet garip sesler gelmekle birlikte dogi ben evde dğilim diyip telefponu kapadı... Şimdi dogi nerde ve ne yapıyordu sorusuna doğru yanıt verene benden bi dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 curiosity kills the cat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 kız arkadaşı vardır mevzuya giriyodur[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ahahah kötlere bişi olmaz dogi bilirsin... evet varmı başka tahmin en sonunda dogi nerde onu öğrenelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ehe berke geyik yaptim herif ciddiye aldi dogi kiz kapatmis olm dedim, berk kurguladi beyninde :) harbidne ama nerdeydin dogi? bak kediyi oldurdugunu ogrenmesin, zatne siteyi yeniliyo, eski uye diye supuru bizi :P[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: Berk, 05 December 2003 21:08 tarihinde demiş ki: kötlere bişi olmaz sadece kendinden bahsediyo! ben ne kötüyüm ne de köt![hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ehe typo typo ee doğru aslıdna kötülere ve kötlere bişi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ehehe Dogidir,gelmezse yeridir :] Ekmiş işte Berk..Boşver..Neden sorma,bi gün sizde onu ekersiniz :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar