Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Eh sen önce kendi tavrını düzeltmelisin... Sonrası çorap söküğü gibi düzelir zaten...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yamış olduğum şiirlerden birinin küçük bir bölümü (ne tamlama oldu beah) "o zaman ben de sana diyorum güle güle mutlulukla kal ömrünce " demen lazım[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 enteresan başlıı görünce aklıma geldi "ema" rumcada (muhtemelen yunancada da ) anne anlamına geliyo.. ilginçç.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 yaa hocam bosver salla saplık rlz bak bize :P[hline]Yepyeni süper bi site... www.geyikzone.com.tr.tc Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Unut gitsin. Kız meseleleri bazen kötü koyar, bu da onlardan biri olmuş. Şimdi sinirlendiysen sinirlenmene bak, ille de kasma unutacam şunu yapmayacam vs... diye (ben denedim oyle kolay kolay olmuyor). Bırak zamanla unutacaksın, birkaç haftaya izi bile kalmaz. Bence bişey yapma, durumu ve kendini daha kötü hale sokarsın.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pito_tupu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 kardes demesi kolay ama unutma olayına gelince gelin bi de bu kardeşimize sorun.Bence bunun en iyi yolu başka birini bulacaksın acilen:) ilaç gibi geliyor terbiyesizim:Pp hadi sana allah kolaylık versin.[hline]Trahit sua quemque voluptas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Unut demesi kolaydır ama atlatması zordur, dogrudur. Ama bu kadar kısa bi sürede yeni birini bulmak daha da zordur; artı bu buldugun alelacele oldugu icin onu da unutursun garanti. Unutmanın en iyi yolu da kendini doğal haline bırakmaktır. Sinirlen sinirlenebildiğin kadar, üzül üzülebildiğin kadar, ne yaparsan yap kendini bırak bikac gunun (veya bir hafta) berbat geçsin. Biyolojik olarak bundan sonra düzelmen lazım hep bu havada gidemezsin çünkü, işte o zaman unutmaya başlarsın zaten, yoksa hala hissedecek biseyin kaldıysa unutman çok zor. Hehe okuldan birkaç arkadas bunların benden cıktıgına inanamayacak :-) ama neyse...[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 kız sana karşı bişiler hissedio ama şuan çıktıı çocuktan dolayı seninle çıkamıyo ve bu çocuğuda sana solememek için bole yok yoruldum bilmemne gibi bi yalan uydurmuş yada sen 500 verdıysen dier çocuk 100 vermiş :([hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar