Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen yardım (ema hadi yardım)

binyuz

Öne çıkan mesajlar

yamış olduğum şiirlerden birinin küçük bir bölümü (ne tamlama oldu beah)

"o zaman ben de sana diyorum güle güle
mutlulukla kal ömrünce " demen lazım[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

Unut gitsin. Kız meseleleri bazen kötü koyar, bu da onlardan biri olmuş. Şimdi sinirlendiysen sinirlenmene bak, ille de kasma unutacam şunu yapmayacam vs... diye (ben denedim oyle kolay kolay olmuyor). Bırak zamanla unutacaksın, birkaç haftaya izi bile kalmaz. Bence bişey yapma, durumu ve kendini daha kötü hale sokarsın.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle

Don't look for trouble, it'll come to you
Sosyal ağlarda paylaş

Unut demesi kolaydır ama atlatması zordur, dogrudur. Ama bu kadar kısa bi sürede yeni birini bulmak daha da zordur; artı bu buldugun alelacele oldugu icin onu da unutursun garanti. Unutmanın en iyi yolu da kendini doğal haline bırakmaktır. Sinirlen sinirlenebildiğin kadar, üzül üzülebildiğin kadar, ne yaparsan yap kendini bırak bikac gunun (veya bir hafta) berbat geçsin. Biyolojik olarak bundan sonra düzelmen lazım hep bu havada gidemezsin çünkü, işte o zaman unutmaya başlarsın zaten, yoksa hala hissedecek biseyin kaldıysa unutman çok zor.

Hehe okuldan birkaç arkadas bunların benden cıktıgına inanamayacak :-) ama neyse...[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle

Don't look for trouble, it'll come to you
Sosyal ağlarda paylaş

kız sana karşı bişiler hissedio ama
şuan çıktıı çocuktan dolayı seninle çıkamıyo ve bu çocuğuda sana solememek için bole yok yoruldum bilmemne gibi bi yalan uydurmuş
yada sen 500 verdıysen
dier çocuk 100 vermiş :([hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...