Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 1 köpek varsa etrafında çok grubu yoksa ve çok kuvvetli bişiye benzemiyosa sende ona koş bakalım nasıl bi tepkiv ercek:) kaçıyorlar ama o tepkide :) birisi yapmışdı ama sonra 7 8 köpek geri dönmüşler o ayrı[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 vayt pisikletchi kardeşimm vayy başına neler geemish... allah korumush yani hee.. ama manzaralarda züpper iimi.. ehe[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Beni bir köpek ısırmıştı. Koltuk altımdan et koparıyordu. Süper tekme kombinasyonu yapmıştım karnına "KAI KAI KAI" diyerek uzaklaştı. 5 6 tane kuduz iğnesi yemiştim periyodik olarak.[hline]Death has taken over and slowly fades the light away.The deadly shadows fall and the bleeding sun sinks down below. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Baba böyle bi yerde itle karşılaşmak istemem.Allah korusun kaptırırık valla çanağı :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 said: Dragonutopia, 04 December 2003 09:52 tarihinde demiş ki: Kılıc al bı tane katana yada gothıc tarzı bı claymore zaten kopekten kacmazsın o gazla :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Çok fazla FRP oynama bence hayata dön :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Senin köpekler senı yakalamış ama baksana resım bile çektirmişiniz :P onlarmı koştu yoksa peşinden?[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 çoban köpeğiyse hiçbirşey fayda etmez. ben de konyalıyım. hatırlıyorum 5-6 yıl önce bizim orada tarladan dönen bir çocuğu yemişler. karşılaşmamaya dikkat edin. özellikle yerleşim yeri dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 yaa Nefr :)) Tükürmekten başka bişi gelmedi o anda aklıma..Yani ne biliyim..Böle tükürünce kaçar normalde köpek olan..Ama bunlar köpek değil,canavar... 40cmden yüksek olanları Canavar sayıyorum ben eheh.. Obscura o resimler başka günden ;))) Yani,o gün iyi ki yanıma olduğu kadar az ağırlık almışım..Birde walkmenin kulaklığını kontrol için çıkarıp takmasaymışım bitikmiş işim :p... Fistan dediğin yöntemi uygularsam sosisle beraber benide yerler :D Kokusu üstüme sinerminer...aman.. :] Taşa maşa iplemiyorlar bide...Öyle yani :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Su varsa matarada flm onu dök biara köpek dövüşlerini flnda suyla ayırırlar sudan korkar onlar pis şeyler[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar