Guru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Evet saber satışı yapılan bir yer buldum, yaklaşık 500 USD. karşılığı saber sahibi olabiliyorsunuz.. Buradaki katalogdan seçip beğenebilirsiniz.[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 04 December 2003 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ebaydende bakabilirsiniz FX ve MR editionlarda mevcuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 şimdi farkına vardımda topic de yazım hatası yapmışım lol[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 çok güzelde bir yararı yok açılıp ışık saçmadıktan sonra....[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 eheh vala çok gereksiz 400 doları biraz metal biraz plastik karışımı bir oyuncağa vermek :) gerçek olsa tamam hemen 2 tane alırım. orda blueprint leri satıyorlar çok daha ucuz, onları alıp kendim yaparım ben :p hem zaten en güzellleri out of stock olmuş[hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 norak'a katılıyorum.. urza bi aralar iddia ediyordu gerçeği var ama fazla keskin olmayanından diye şimdi ne oldu bilmiyorum ;)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bu arada alsaydım dooku nun saberıyla thermal detonator alırdım herhalde :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ben jangonun blasterlara hasta oldum, bu arada FX serisi sesli ve ışıklı, hoş pata küte arkadaşına giremiosun ama momente göre salladıkça, açıp kaparken ona uygun ses çıkarıyo. Bizim pazarlardaki plastik makinalılar gibi değil yani :-D Master Replicas süper şeyler yapıyo abi paslı detonatore hasta oldum yani... Keşke çok param olsa, hepsinden birer tane alırdım... :([hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Sakın almayın ben anakinin saberını almıştım öle gözüktüğü gibi güzel durmuyo.Neticede onunde devamlı sopa gibi bişi var.İçeride girmiyo kırılmasıda kolay.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 valla ben darth vader fx saberini ebayden 100$ a aldim koleksyon icin acikcasi acaip sufer bisi bence :) darth vader costumum eksik kalan son parcaydi memnunum eger deli bi fansaniz tavsiye ederim[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar